"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
ראשון, 20:15

הפועל ב"ש: איאד אבו עביד נמצא שלילי, יחזור לאימוני הקבוצה

הבלם שאובחן אתמול כחיובי לקורונה בבדיקת אנטיגן יחד עם כמה שחקנים נוספים, נמצא שלילי בבדיקת PCR; היתר חיוביים • הלדר לופס החלים וחזר לאימונים מלאים • המאמן רוני לוי מתלבט לגבי ההרכב בשל החיסורים הרבים

,עודכן
0השמעה
אבו עביד, צילום: מאור אלקסלסי

בלם הפועל ב"ש איאד אבו עביד נמצא היום (חמישי) שלילי לקורונה בבדיקת PCR שעבר, ועל פניו הוא יוכל לחזור לאימוני הקבוצה. יתר השחקנים ואנשי הצוות שנדבקו - נמצאו חיוביים גם בבדיקת PCR.

כזכור, אתמול אובחן אבו עביד כחיובי בבדיקת אנטיגן, יחד עם כמה שחקנים נוספים ובהםדנילו אספרייה, ניב אליאסי, דוידה פטרוצ'י ואיתן טיבי, כאשר גם מספר אנשי צוות נדבקו בגל שתוקף את סגנית המוליכה. כל השחקנים ואנשי הצוות ימשיכו לעקוב אחרי המצב, בתקווה שאף אחד לא יידבק בנוסף עד המשחק מול מכבי פ"ת ביום ראשון.

בתוך כך, עם קיצור ימי הבידוד, המגן הפורטוגליהלדר לופסחזר לאימונים מלאים והוא נחשב למחלים מקורונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ביום ראשון כאמור, ב"ש תצא למשחק חוץ עם מכבי פ"ת. המאמן רוני לוי שובר את הראש בנוגע לחיסורים הרבים בסגל. כרגע מסתמן כי אור דדיה יפתח כמגן ימני במקומו של אספרייה החולה. אבו עביד ימשיך בהגנה יחד עם מיגל ויטור וחאתם עבד אלחמיד. בב"ש מקווים כי לופס יוכל לשחק אחרי שהחלים. אם כך יקרה, הפורטוגלי יפתח ב-11. תומר יוספי או דור מיכה אמורים לשחק במקומו של פטרוצ'י.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר