שחקני בית"ר מיואשים, אמש בסמי עופר | צילום: מאור אלקסלסי

אוחנה לשחקני בית"ר: "מי שלא רוצה להיות פה שיבוא אליי ואדאג לו"

לאחר התבוסה הקשה למכבי חיפה בשמינית גמר גביע המדינה, יו"ר הקבוצה ניסה לעודד את השחקנים אבל העביר מסר ברור: "ביום ראשון נגד ק"ש, כולם צריכים להתאפס" • אכזבה מיאנקוביץ • ייעשה ניסיון להשאיל את אורי דהאן ממכבי חיפה

יו"ר בית"ר ירושלים, אלי אוחנה, ניסה לעודד את שחקני הקבוצה אחרי ההשפלה שהקבוצה ספגה אתמול 0:4 מול מכבי חיפה.

"זה היה שבוע סיוט לבית"ר ירושלים. התחיל עם אשדוד ועכשיו בחיפה. אלה היו משחקים רעים ברמה קיצונית. הכי קל להשתמש בסיפורים ותירוצים אבל שכל אחד יסתכל על עצמו", אמר אוחנה לשחקנים, "מי שיברח מאחריות זה יחזור אליו. ביום ראשון נגד קריית שמונה כולם צריכים להתאפס ולהחזיר את המועדון למסלול. מי שלא רוצה להיות פה שיבוא אליי ואדאג לו".

מי שבבית"ר מרגישים שהוא שוב ושוב בורח מאחריות זה מרקו יאנקוביץ', שלא שיחק אתמול בטענה לפציעה קלה במפשעה וממשיך לתסכל את אנשי המועדון. "אנחנו חייבים להשתחרר מיאנקוביץ'", אומרים בבית"ר, "אם נצליח לחסוך את הכסף שלו ושל ג'אסי נוכל אולי להביא שחקנים חדשים".

בבית"ר יודעים שחלון העברות לא יימשך זמן רב ולצד התקווה שאיש העסקים היהודי צרפתי יחתום על מזכר הבנות בנוגע לרכישת הקבוצה, יש צורך לבצע מהלכים כבר בימים הקרובים על מנת לבצע שינויים בסגל. המהלכים המרכזיים כרגע שעל הפרק הם שחרור של יאנקוביץ' וג'אסי, דבר שכאמור יחסוך המון כסף לצהובים, וכן דחיית תשלומים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הירושלמים מעוניינים לצרף בהשאלה את בלמה של מכבי חיפה, אורי דהאן, כאשר שיחות ראשוניות כבר החלו. בבית"ר מקווים כי נשיא הירוקים, יעקב שחר, יהיה מוכן לסייע להם בהשאלה של שחקן או שניים ואולי גם להשתתף בחלק משכרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...