"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי חיפה: רז מאיר כשיר למשחק מול בני סכנין
המגן יעמוד לרשותו של ברק בכר, שיחסר בהגנה את בוגדן פלאניץ' (מורחק) וסאן מנחם (פצוע) • כ-7,000 אוהדים ילוו את הקבוצה מחר בנתניה: "המשחק מול סכנין בחוץ הוא מהקשים שיש"
רז מאיר. בסגל למשחק | צילום: מאור אלקסלסי
מוצ"ש, 19:50

מכבי חיפה: רז מאיר כשיר למשחק מול בני סכנין

המגן יעמוד לרשותו של ברק בכר, שיחסר בהגנה את בוגדן פלאניץ' (מורחק) וסאן מנחם (פצוע) • כ-7,000 אוהדים ילוו את הקבוצה מחר בנתניה: "המשחק מול סכנין בחוץ הוא מהקשים שיש"

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מגן מכבי חיפה, רז מאיר, עבר היום מבחן כשירות והוא יהיה בסגל למשחק מול בני סכנין מחר (מוצ"ש, 19:50). כזכור, מאיר נפגע בכתפו במשחק האחרון נגד הפועל חדרה, אובחן כסובל מקרע ברצועת עצם הבריח, אך השחקן יש הטבה משמעותית, נבדק היום (שישי) ויעמוד לרשותו של ברק בכר.

עדיין, שני שחקני הגנה משמעותיים יחסרו מול סכנין. הבלם הסרבי בוגדן פלאניץ' המורחק והמגן סאן מנחם שסובל מקרע ברצועות הקרסול. בהנחה שמאיר יפתח כמגן שמאלי, הנטייה היא לשחק עם עופרי ארד כבלם בעוד חוסה רודריגס יצוות כמגן ימני.

"המשחק מול סכנין בחוץ הוא מהקשים שיש", אמרו במועדון והוסיפו: "הקבוצה בתקופה מצוינת, אבל חייבים לבוא דרוכים במאה אחוז כדי להמשיך את רצף הניצחונות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בגזרת הקהל, כ-7,000 אוהדים ילוו את חיפה בנתניה מחר. אם כל הכרטיסים יימכרו, ייתכן ומחר יועברו עוד 1,000 כרטיסים לטובת הקהל האורח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...