הפנים לשלב הבא: 1:1 למכבי תל אביב מול אלשקרט

הצהובים לא הציגו משחק גדול והצליחו להשוות רק בדקה ה-90 משער של אילון אלמוג • אחרי הערב, למאמנה החדש של מכבי, מלאדן קרסטאיץ', יש הרבה על מה לעבוד

אילון אלמוג. הציל את הצהובים מהפסד, צילום: רויטרס

אם המאמן החדש של מכבי תל אביב, מלאדן קרסטאיץ', צפה בטלוויזיה במשחק של קבוצתו החדשה הערב (חמישי) נגד אלשקרט, הוא בוודאי הבין כמה האתגר שלו הולך להיות גדול וכמה בעיות יש לקבוצתו. 

אלשקרט החלשה כמעט הנחילה הפסד מביך לסגנית אלופת ישראל, כשהובילה 0:1 כמעט עד הדקה ה-90, אבל אז הגיע אילון אלמוג, שניצל טעות קשה של השוער הארמני, ומנע מבוכה גדולה לקבוצתו. 
 
זה היה משחק גרוע, וזאת בלשון המעטה, של מכבי, שאמנם הגיעה לשניים-שלושה מצבים לא רעים, אבל שיחקה בקצב נמוך יותר מקצב של משחק אימון, הציגה כדורגל משעמם, לא מסודר, וכאמור, רק במזל, היא ניצלה מהפסד מביך במחזור הסיום בשלב הבתים של הקונפרנס ליג. 
ברק יצחקי, צילום: AP,
עידו שחר, צילום: AP, צילום: אי-פי
אנריק סאבוריט, צילום: רויטרס,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הארמנים חוגגים את שער היתרון, צילום: רויטרס,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר