הוועדה לבטחון פנים תדון בהתמודדות המשטרה עם האלימות בספורט הישראלי
ביום רביעי הקרוב, הוועדה תתכנס לדיון בעיקר סביב אירועי האלימות האחרונים במגרשי הכדורגל • גם שר הספורט חילי טרופר ויו"ר מנהלת הליגה, ארז כלפון, צפויים להגיע כדי לבחון מספר דרכים להתמודדות עם הבעיות
,עודכן
0השמעה
הוועדה לבטחון פנים תתכנס ביום רביעי הקרוב לדיון על התמודדות המשטרה עם האלימות הגואה בספורט הישראלי, בעיקר במגרשי הכדורגל.
מלבד נציגי המשרד לבטחון פנים, גם שר הספורט חילי טרופר ויו"ר מנהלת הליגה, ארז כלפון, צפויים להגיע כדי לבחון מספר דרכים להתמודדות עם הבעיות. בין הנושאים שיעלו בדיון: הבעיות איתן מתמודדת המשטרה המגרשים, ארגוני אוהדים דוגמת לה פמיליה, הדרכים לאכוף תקנות ועוד.
ארז כלפון יציג את עמדת מינהלת הליגות וידרוש חקיקה שתסייע למלחמה באלימות. בין היתר, כלפון יבקש הטלת קנסות מנהליים לאוהדים מתפרעים ובחינה של הקמת יחידה משטרתית מיוחדת שתתמחה בטיפול במגרשי הספורט.
יחד עם זאת, צמד שכזה צפוי לעלות למדינה לא מעט כסף, כך שישנה סקפטיות כי ניתן יהיה ליישם מהלך שכזה באופן מיידי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו