קשר מכבי חיפה, נטע לביא, צפוי לחזור לסגל הקבוצה במשחק הליגה הקרוב מול הפועל ירושלים (שבת). לביא נפצע במשחק מול קרייאט לפני כשלושה חודשים, ואובחן עם סדק בעצם השוקית, אלא שמאז, בכל פעם שניסה לחזור, הוא חש בכאבים, ובמועדון הוחלט לתת לו זמן שיקום ארוך מהרגיל. כעת, בחיפה מקווים שלביא נמצא מאחורי הפציעה ויוכל לחזור לשחק בהדרגה. בכל מקרה, הקפטן לא יפתח בהרכב בשבת, אלא רק יהיה בסגל וצפוי לקבל דקות במחצית השנייה.
לעומתו, המגן ראיין סטריין צפוי לפתוח ב-11, כאשר גם הוא שב מפציעה בשריר הירך האחורי. סטריין מיעט לשחק עד כה בעקבות הפציעה, שחזרה על עצמה יותר מפעם אחת. פגרת הנבחרות אפשרה לאוסטרלי לעבוד עם הצוות המקצועי על חיזוק השריר ולחזור לפעילות מלאה.
הקשר מוחמד אבו פאני צפוי לחזור בשבוע הבא לאימונים מלאים, אחרי ניתוח במיניסקוס. קצב ההחלמה של אבו פאני מהיר מהצפוי, והוא עשוי להיות בסגל הקבוצה כבר במחזור הבא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
