שחקני חיפה מודים לקהל | צילום: מאור אלקסלסי

בחיפה מרוצים מהתיקו מול פיינורד, אצילי עדיין בספק למכבי ת"א

עפרי ארד, מוחמד אבו פאני ועלי מוחמד סובלים מהתכווצויות בלבד ויעמדו לרשותו של ברק בכר נגד הצהובים, הקשר המצטיין שלו עדיין בספק וכרגע לא כשיר • במועדון היו מאושרים לאחר התיקו מול פיינורד במשחק הראשון בקונפרנס ליג: זו הייתה הכנה טקטית מושלמת, אפס טעויות"

אחד הדברים הראשונים שעשה אמש (שלישי) מאמן מכבי חיפה, ברק בכר, אחרי ה-0:0 מול פיינורד, היה לבדוק עם הצוות הרפואי מה מצב הפצועים שלו, ויש לא מעט כאלה. בסופו של דבר, צפירת הרגעה יחסית, שכן עפרי ארד, מוחמד אבו פאני ועלי מוחמד סובלים מהתכווצויות בלבד ויהיו כשירים למשחק מול מכבי ת''א בשבת הקרובה.

לעומתם, מצבו של הקשר עומר אצילי, מורכב יותר. המועדון ישלח את אצילי לבדיקת מומחה בעקבות דלקת בגיד. אתמול הוחלט שלא לסכנו מול פיינורד על מנת שלא להחמיר את הפציעה. כרגע, הקשר בספק גדול למכבי ת"א. 

בן שהר ואצילי. האחרון עדיין לא כשיר, צילום: מאור אלקסלסי,
בחזרה למשחק מול פיינורד. לאחר החיסורים הרבים בסגל, בחיפה קיבלו בהבנה את התיקו הביתי, ששווה עבור המועדון 166 אלף יורו. "זה המשחק הכי טקטי שלנו מאז שברק בכר הגיע" אמרו במועדון והוסיפו: "זו הייתה הכנה טקטית מושלמת, אפס טעויות". 
 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברק בכר. "הכנה טקטית מושלמת", צילום: מאור אלקסלסי,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...