"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
דעה

כבר לא הנבחרת שלי

מיליוני מאמינים ישמעו ברעדה את קול השופר ויסובו לשולחן החג, בזמן שהנבחרת "של כולנו" תשוטט בפארקן בקופנהגן. אותם בהתאחדות לא סופרים

, עודכן
0השמעה
דאבור , אי.פי
דאבור, צילום: אי.פי

1. במוצאי השבת האחרונה חיפשתי בקדחתנות את לוח שנת תשפ"ב, שתבוא עלינו לטובה בשבוע הבא. אורן חסון, יושב ראש ההתאחדות לכדורגל, התראיין לתוכנית "שער השבת" בערוץ הספורט, והתייחס למשחקים הקרובים של נבחרת ישראל.

"הנבחרת תשחק באיי פארו, תחזור לשחק במוצ"ש מול אוסטריה, ובמוצאי החג מול דנמרק", פירט חסון. עד כמה שזכרתי והתראתי, נבחרת ישראל תשחק בשלישי הבא בדנמרק, בליל יום טוב שני של ראש השנה, אבל חשבתי שאולי חסון הפך להיות הראשון לציון וביטל את היום השני של ראש השנה.

בלוח השנה התברר שראש השנה הוא עדיין יומיים, "יומא אריכתא" בלשון חכמים, ונראה שחסון ניסה למרוח את הציבור. נשגב מבינתי איך יושב ראש ההתאחדות לכדורגל לא עשה הכל כדי שנבחרת ישראל לא תשחק ב"יום הדין".

לפני שמונה שנים יו"ר ההתאחדות אבי לוזון והמאמן אלי גוטמן, הצליחו לשכנע את ההתאחדות האזרית לדחות את משחקה של הנבחרת במוקדמות מונדיאל 2014 מיום שישי, יום שני של ראש השנה, למוצאי שבת.

ראש השנה הוא לא עוד יום בלוח העברי. "יום הרת עולם. וכל באי עולם יעברו לפניך כבני מרון" (מתוך התפילה). מיליוני מאמינים ישמעו ברעדה את קול השופר ויסובו לשולחן החג, כאשר הנבחרת "של כולנו" תשוטט בפארקן בקופנהגן. אותם יו"ר ההתאחדות לא סופר. הם כנראה "בני עוולה".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

שחקני הנבחרת מול אוסטריה ב-1999, אי.אף.פי

2. "ככל שההתאחדות לכדורגל תמצא ששחקני הנבחרת לא הפנימו את מעמדם ואת תפקידם, היא תפעל נגדם במישור המשמעתי", הבטיחה ההתאחדות לכדורגל בהודעה שהוציאה ב־9 במאי בתגובה לפוסט המתסיס של מואנס דאבור שבו כתב "האל יתחשבן עם בני העוולה", בצירוף תמונה של מסגד אל־אקצא.

את הפרעות של בני עמו בתושביה היהודים של עכו ולוד, לדאבור זה לא הזיז, כי הרי הוא כבר לא צריך את מכבי ת"א או הנבחרת כקרש קפיצה.

כל מי שנבחרת ישראל עדיין מעניינת אותו, היה צריך להתקומם על כך "שלפני חזרתו לנבחרת דאבור ינקה את השולחן עם שחקני הנבחרת". אם נבחרת ישראל היא "של כולם", ההתנצלות (גם אם יהיו כאלה שיאמרו שהיא מזויפת) היתה צריכה להיות כלפי כל אוהדי הנבחרת. אבל התנצלות היא לא בלקסיקון של התאחדות.

אורן חסון. אבי לוזון הצליח להזיז משחק ב-2014, אודי ציטיאט

3. למרות האהבה שלי לכדורסל, נבחרת ישראל בכדורגל היתה תמיד מקבוצות הספורט האהודות עלי. התמוגגתי בהצגה של אבי נימני מול בולגריה, וקפצתי ב־0:5 הבלתי נשכח על אוסטריה. אכלתי את הלב

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ארבעה ימים מהשער של אנדי הרצוג בדקה ה־93, חזרתי בשתיים בלילה מטדי מההפסד לבלגיה ומסמי עופר בתבוסה לאיטליה. אבל זהו. אתמול בערב במקום לצפות במשחק נגד איי פארו, הלכתי לשחק כדורסל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר