"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חוגג לאוהדי בית"ר: "מבשלים לכם לא מעט הפתעות"
לאחר מכירתו של עלי מוחמד למכבי חיפה ושחרורו של עידן ורד שחתם בהפועל ת"א, הבעלים עדכן שהוא עובד לשפר את הסגל
חוגג. עונה לביקורות // צילום: אורן בן חקון

חוגג לאוהדי בית"ר: "מבשלים לכם לא מעט הפתעות"

לאחר מכירתו של עלי מוחמד למכבי חיפה ושחרורו של עידן ורד שחתם בהפועל ת"א, הבעלים עדכן שהוא עובד לשפר את הסגל

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

משה חוגג מעורר לא מעט זעם אצל אוהדי בית"ר ירושלים. הבעלים אישר אתמול (חמישי) את מכירתו של עלי מוחמד למכבי חיפה. למרות שהקשר לא סיפק בשנתיים שלו בטדי יכולת טובה שהזכירה את התקופה שלו במכבי נתניה, האוהדים של הקבוצה מהבירה מודאגים לנוכח העובדה שהקבוצה לא מתחזקת.

הערב (שישי) חוגג שלח מסר ברשתות החברתיות לאוהדי הקבוצה ועדכן אותם כי הוא עובד על מנת לחזק את הסגל. "שנים מתלוננים שלא עובדים בשקט. עכשיו כשמנסים לעבוד בשקט, כולם מאבדים את זה", כתב, "הלחץ לא ישנה, אנחנו עובדים בשקט הקיץ הזה, גם אם זה לא נעים לכם. שונאי בית"ר, מבחוץ ומבפנים, יצקצקו וימצאו את הרע בכל דבר, הם לא מעניינים, גם לפוסט הזה אני סמוך ובטוח שהם יגיעו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד כתב הבעלים: "לאוהבים אני רוצה למסור, הדרך במועדון בריאה יותר ונכונה יותר, אחרי העונה הקשה שעברנו כולנו, רוצים להחזיר את הכבוד, זה לא פשוט ולבד בטח שאני לא יכול, אבל איתכם ביחד אני מלא אמונה. מבשלים לכם לא מעט הפתעות, בישול איטי אבל זה בדרך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...