ראש הממשלה נתניהו לא הגיע למשחק של בית"ר ירושלים, בן גביר נוכח

חרף ההיערכות להגעתו של ראש הממשלה, שמונה ימים לבחירות לכנסת, נתניהו לא הגיע למפגש מול מכבי תל אביב • השר לביטחון לאומי נצפה ביציע, גם יעקב ברדוגו

שלט תמיכה בבנימין נתניהו ביציע אוהדי בית"ר ירושלים | צילום: אלן שיבר

חרף ההיערכות להגעתו, ראש הממשלה בנימין נתניהו לא צפוי להגיע למשחקה של בית"ר ירושלים מול מכבי תל אביב הערב (שני) בטדי. במועדון נערכו להגעתו, שמונה ימים לפני הבחירות לכנסת, אך נתניהו לא הגיע.

הפעם האחרונה שבה נתניהו הגיע למשחק בטדי הייתה לפני חמש שנים. מי שכן הגיע הערב הוא השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, שבאופן יחסי פוקד את המשחקים לעתים יותר קרובות. הוא ישב ליד הבעלים ברק אברמוב וראשי עיריית ירושלים בהווה ובעבר, משה ליאון וניר ברקת.

מי שגם כן הגיע הוא יעקב ברדוגו, שמתמודד בבכירות הקרובות כחלק מרשימת הליכוד. אגב, ביציעים נצפתה כרזת תמיכה בנתניהו, לקראת הבחירות, ככל הנראה כציפייה לבואו.

איתמר בן גביר ביציע עם ברק אברמוב, משה ליאון וניר ברקת | צילום: אלן שיבר
יעקב ברדוגו באצטדיון טדי | צילום: אלן שיבר

בעונה שעברה, בזמן מאבק האליפות, הסתובבה שמועה על כך שנתניהו יגיע לצפות במשחק בין בית"ר ירושלים להפועל באר שבע, אך בסופו של דבר זה לא קרה. כעת התסריט חזר על עצמו.

המשחק מול מכבי תל אביב הוא הראשון של בית"ר העונה בטדי. באצטדיון נעשו עבודות בחודשים האחרונים והוא נפתח לראשונה העונה בשבוע שעבר, כאשר הפועל ירושלים אירחה את מכבי חיפה המשחק שהסתיים ב-4:1 לירוקים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...