"קדימה חמאס": מחאה בעברית נגד הפועל באר שבע בהולנד

לפני המשחק של הדרומיים מול אלקמאר בליגה האירופית, מקומיים ערכו הפגנה נגד ישראל, הביעו תמיכה בארגון הטרור וקראו לאופ"א: "תעיפו את ישראל"

המחאה בהולנד , EPA
המחאה בהולנד | צילום: EPA

הבלגן סביב הגעתה של הפועל באר שבע להולנד לא עוצר, וזמן מועט לפני המשחק של הקבוצה מול אלקמאר נערכה מחוץ לאצטדיון הפגנה נגד ישראל.

המפגינים לא הסתפקו בשלטים הרגילים ובדגלי פלסטין, אלא הרימו גם שלט בשפה העברית שבו תמכו בארגון הטרור: "קדימה חמאס".

המחאה נגד ישראל ובאר שבע | צילום: EPA

בנוסף נרשמו קריאות לחרם על מדינת ישראל, וגם על הספורט הישראלי בפנייה ברורה לאופ"א: "תעיפו את ישראל מאופ"א".

כבר זמן מה שיש סערה סביב המשחק, זאת בעקבות ההחלטה של ההולנדים שלא לאפשר לאזרחים ישראלים להיכנס למשחק, החלטה אותה ב"ש לא הצליחה לשנות.

המחאה נגד ישראל ובאר שבע | צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם פוליטיקאים ואנשי ההתאחדות לכדורגל שניסו להתערב נכשלו בניסיון לשנות את ההחלטה. הפועל באר שבע עלתה למשחק בלי קהל, ותקווה שהדבר לא יהווה תקדים להמשך דרכה בליגה האירופית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר