״פתיחה סנסציונית״: מנור סולומון נבחר לשחקן הרכש הטוב ביותר

הישראלי קיבל ציון 8 בדירוג שחקני הרכש של ווסטהאם • באתר המסקר את הפטישים החמיאו לתרומה שלו בהתקפה: "עוזר לחלוק את הנטל עם גא'רוד בואן" • שני שערים ושני בישולים כבר רשומים על שמו, כשהיכולת הולכת ומשתפרת

מנור סולומון | צילום: Getty Images

מנור סולומון ממשיך לקבל מחמאות באנגליה בעקבות פתיחת העונה שלו בווסטהאם. באתר "West Ham Zone" דירגו את שמונת שחקני הרכש שהצטרפו לפטישים בקיץ, והישראלי קיבל את הציון הגבוה ביותר - 8 מתוך 10.

סולומון הגיע לווסטהאם לאחר שכבר הוכיח את עצמו בצ'מפיונשיפ. באתר הזכירו את התקופה המוצלחת שלו בלידס, במדיה היה שחקן משמעותי בדרך לזכייה באליפות הליגה השנייה לפני שתי עונות, אז שיחק בהשאלה מטוטנהאם. כעת, כך נטען, המעבר לבית קבוע בווסטהאם עשוי לעזור לו לשחזר את אותה יכולת.

הפתיחה שלו בהחלט תומכת בכך. הישראלי כבר תרם שני שערים, שני בישולים וגם הרבה מעבר על המגרש, כאשר בכתבה ציינו כי הוא "עוזר לחלוק את הנטל עם גא'רוד בואן" בחלק הקדמי. בנוסף, ציון ה-Sofascore הממוצע שלו עומד על 7.4 – כשהוא זכה לפרגון כשנטען כי זו "פתיחה סנסציונית לעונה".

הציון 8 מציב את סולומון בצמרת דירוג שחקני הרכש של המועדון, לצד דיביין מוקאסה, וגם מעל שחקנים כמו ארנה אנגלס, מוראטו וג'ואל פירו. עבור ווסטהאם, ששואפת לחזור ישירות לפרמייר ליג, היכולת של הישראלי הופכת אותו כבר בשלב הזה לאחד מסיפורי הרכש המוצלחים של הקיץ.

מנור סולומון | צילום: Getty Images

במשחק האחרון לפני הפגרה סיימו הפטישים ב-2:2 מול מילוול, כשמנור סולומון בישל את שער השוויון בדקה ה-80. נכון לרגע זה הקבוצה נמצאת במקום המוביל לעליית ליגה, כשאחרי 8 מחזורים היא שנייה בטבלה עם 15 נקודות, 2 פחות מסוונסי המוליכה. למרות זאת, העונה עוד ארוכה.

כעת הוא יוצא לפגרת נבחרות עם נבחרת ישראל כאחד השחקנים הבכירים ויהיה לו חלק משמעותי כמו תמיד בקמפיין, שיחל כבר מחר (חמישי) מול נבחרת אוסטריה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...