"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאל

לקראת המשחק מול נבחרת אוסטריה, מאמן הנבחרת לשעבר אנדי הרצוג הסביר מה היה גורם לישראלים להגיע לארה"ב, קנדה ומקסיקו ומפרגן לכוכבים: "לאוסקר גלוך, מנור סולומון ותאי בריבו יש איכות אמיתית"

0השמעה
שחקני נבחרת ישראל , EPA
שחקני נבחרת ישראל | צילום: EPA

לקראת המשחק מול אוסטריה ביום חמישי, אנדי הרצוג, מאמן נבחרת ישראל לשעבר, התייחס למצבה של הנבחרת ולסיכויים שלה להעפיל לטורניר גדול. הרצוג, שאימן את ישראל בין 2018 ל-2020, סיפק אמירה מסקרנת במיוחד בנוגע לסיכויי הנבחרת אילו הייתה משחקת ביבשת אחרת.

"הרצון להשתתף בטורניר גדול הוא עצום", אמר הרצוג על השאיפה הישראלית, וסיפק תרחיש שבו הדברים היו משתנים. "אבל באירופה זה קשה. אם הם היו משחקים באסיה, הם היו מעפילים ב-100% למונדיאל האחרון".

אנדי הרצוג. רוצה להשלים את המשימה | צילום: Getty images

הרצוג התייחס גם לאיכות ההתקפית של הנבחרת והזהיר מפני השחקנים שעומדים לרשות רן בן שמעון. "אוסקר גלוך, מנור סולומון ותאי בריבו הם שחקנים שיש להם איכות אמיתית", אמר.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

עם זאת, ישראל נמצאת בתקופה שבה היא נאלצת להתמודד עם חיסרון משמעותי בכל הקשור למשחקי הבית. בשל המצב הביטחוני והפוליטי, הנבחרת לא יכולה לארח את משחקיה בישראל. המשחק הביתי מול אוסטריה, שייערך ב-17 בנובמבר, יתקיים בדברצן שבהונגריה.

רן בן שמעון ושחקני נבחרת ישראל באימון, אין להם מגרש ביתי | צילום: אלן שיבר

ווילי רוטנשטיינר, ששימש כמנהל הטכני של נבחרות ישראל בתקופתו של הרצוג ואף תפקד בהמשך כמאמן הלאומי, הדגיש אף הוא את משמעות המצב הקריטית של איבוד הביתיות: "זה חיסרון עצום עבור ישראל".

הרצוג ורוטנשטיינר מכירים היטב את הנבחרת ואת הקשיים הכרוכים בניסיון להעפיל מטורניר המוקדמות האירופי. בתקופתם בישראל נרשמו גם שני ניצחונות מרשימים על אוסטריה. הראשון הגיע במרץ 2019, אז ישראל ניצחה 2:4 בחיפה במוקדמות יורו 2020. כשנתיים וחצי לאחר מכן, במסגרת מוקדמות המונדיאל, ישראל הביסה את אוסטריה 2:5, כשערן זהבי כבש חמישה שערים בשני המפגשים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר