"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההחלטה התקבלה: שני השחקנים מהם מכבי נתניה עשויה להיפרד

לאחר הרכש המאסיבי בסוף חלון ההעברות, הצוות המקצועי של היהלומים ינסה להתיר את חוזיהם של מי שלא נמצא בתוכניות המקצועיות • אם לא יצליחו להגיע להבנות, הם עשויים לקבל הזדמנות נוספת להרשים את רוני לוי • טענות במועדון נגד השיפוט מול מכבי תל אביב: "חבל שאין אחידות"

0השמעה
רוני לוי , עמי שומן
רוני לוי | צילום: עמי שומן

במכבי נתניה טרם מצאו פתרון לבלם איתי בן שבת ולחלוץ ויליאן סיפריאן, שאינם בתוכניות של הצוות המקצועי, אך לא הצליחו להשתחרר מהם עד תום מועד ההעברות. במועדון עדיין ינסו להגיע עמם להסדר על התרת חוזיהם, אך אם הדבר לא יקרה, השניים עשויים לקבל הזדמנות במהלך פגרת הנבחרות כדי להרשים את הצוות המקצועי ואולי אף לחזור לסגל של רוני לוי.

במקביל, בנתניה יכולים להיות אופטימיים בנוגע לשחקני הרכש. חלקם הרשימו כבר במשחק הראשון, בהם הקשר אייזיק רודריגס ואיילון אלמוג, שהיו משמעותיים במחצית השנייה מול מכבי תל אביב.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

גם הבלם אוליבייה ורדון כבר נחת בישראל, בעוד הקשר הרומני גבריאל סימיון צפוי לנחות במהלך השבוע. במועדון מקווים שגם דולב חזיזה, שנעדר מהמשחק מול מכבי תל אביב בשל פציעה, יחזור לכשירות לאחר פגרת הנבחרות.

איתי בן שבת | צילום: אלן שיבר

"חוסר אחידות"

לצד זאת, במכבי נתניה שוררת תחושת כעס גדולה בעקבות ההפסד למכבי תל אביב, כאשר עיקר הטענות מופנות לצוות השיפוט על כך ששרק שני פנדלים לטובת הצהובים.

"אם אותן עבירות היו מבוצעות בצד השני, אז לא היו שורקים פנדל", אמר גורם בנתניה והוסיף: "חבל שאין אחידות וכל שופט בוחר לראות מה שהוא רוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אביב קליין עם נדב נידם ודור פרץ | צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר