"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"המעבר לבית"ר ירושלים נועד לקרות, נוספו משתנים מאז 7 באוקטובר"

אחרי השער הראשון העונה בליגת העל וה-1:3 על מכבי פתח תקווה, שון וייסמן סיכם: "מהשיחה הראשונ עם אלמוג כהן ידעתי שזה מה שיהיה" • המאמן: "הוא מביא הרבה מעבר לגולים, כשחוזרים מאירופה ההתאקלמות לוקחת זמן"

| עודכן:
0השמעה
שון וייסמן , אלן שיבר
שון וייסמן | צילום: אלן שיבר

לראשונה מאז משחק האירופאיות מול הפועל תל אביב בחודש יולי, שון וייסמן מצא את הרשת במדי בית"ר ירושלים. החלוץ שחזר לישראל הקיץ אחרי שנים רבות באירופה כבש אמש (שלישי) את השער הראשון ב-1:3 של בית"ר על מכבי פתח תקווה, שקירב את אלמוג כהן לאזורי הצמרת אחרי פתיחה עגומה לעונה בליגת העל.

וייסמן מעולם לא שיחק בבית"ר, לאירופה הוא יצא דווקא ממכבי חיפה. במסיבת העיתונאים לאחר המשחק הוא נשאל על השידוך עם הירושלמים: "היו הרבה משתנים מאז 7 באוקטובר. מהשיחה הראשונה עם אלמוג כהן ידעתי שזה נועד להיות, דיברתי עם אשתי ושנינו ידענו שבסוף זה מה שיהיה. אני מודה על האמון מצידם, נתנו לי הרגשה של בית. שמח שהגעתי לפה וחובת ההוכחה עליי, עדיין לא עשינו כלום. אני שמח מהשער שנכבש אבל עוד יותר מזה שניצחנו".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

שון וייסמן | צילום: אלן שיבר

על כך שהוא מטריף את אוהדי בית"ר והם מטריפים אותו בחזרה אמר: "זה בא ביחד. אני שחקן של אמוציות וטירוף, הם מרימים לי לוולה. אי אפשר לעצור את זה, הטירוף הוא הדדי. אני לא יכול לחכות לשחק בטדי, אם פה (בבלומפילד) זה מטורף אז אני לא יודע למה לצפות בטדי".

אלמוג כהן גם כן התייחס לחלוץ שלו, שלא רווה הרבה נחת בפתיחת העונה: "שון שיחק את השיטה השלי בוולפסברגר. עם ההתאמה שלו לדרך המשחק, לסגנון ולקבוצה, זה נועד לקרות. היו הרבה אופציות, האמנתי באמונה שלמה שאני יודע מה שון יידע לתת לנו. כשאתה הרבה שנים באירופה, ההתאקלמות לוקחת זמן. היה מאוד חשוב שהוא ימשיך, יקבל דקות, גם היום אם לא הפציעה הייתי סוחב איתו עוד קצת. חלוץ צריך לתת גולים, אבל שון מביא הרבה מעבר לגולים".

שון וייסמן | צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
התאונה של ג'ונבוסקו קאלו // השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר