אחרי שפתחה את עונת 2026/27 בליגת העל עם שני הפסדים כואבים, בית"ר ירושלים מגלה סימני התאוששות וחיברה הערב (שלישי) ניצחון שני ברציפות בדמות 1:3 מול מכבי פתח תקווה. שון וייסמן, עומר אצילי וג'ונבוסקו קאלו כבשו, יואב קורן רק צימק עבור המלאבסים.
בסיום המשחק בבלומפילד התייחס המאמן אלמוג כהן לאפשרות שהקבוצה מהבירה תצרף רכש נוסף עד לסגירת חלון ההעברות מחר: "יש לנו סגל מצוין, אבל כל עוד החלון פתוח הכול אפשרי. באיזה עמדות אני רוצה להתחזק? בוא נראה, אני מעדיף להישאר אפרורי".
מי שצפו במשחק מהיציע היו אורי עזו שהגיע בהשאלה ממכבי תל אביב ואלכסיס סרנה, הרכש הקולומביאני מדפורטיבו מדיין, שיהיה הזר השמיני של הצהובים-שחורים. השניים עשויים לעמוד לרשות כהן במחזור הבא, בו בית"ר תארח את הפועל חיפה עדיין באצטדיון בלומפילד.
"הביטחון שהבעלים נותן לי זה משהו חריג"
על המשחק עצמו אמר כהן: "אני לא יוצא מגדרי, גם כשלא ניצחנו. ראינו קבוצה דינמית, מגיעה להמון מצבים, בדיוק כמו שרציתי, אני די מרוצה מהמשחק. לאורך כל 90 הדקות הייתה קבוצה אחת על המגרש, גאה בשחקנים, התאכזבתי מאוד מהשער שספגנו, שמח על המשחק וכבר מתקדם קדימה".
על הלחץ מההפסדים הראשונים אמר: "למזלי יש לי בעל בית שנותן את כל הביטחון והגב. ברור שיש לחץ, הרגשתי את זה, אבל לא הרגשתי שזה משהו שאי אפשר לתקן. הראינו כמה אופי יש לנו, מפה זה הביטחון שהבעלים נותן לי. זה משהו חריג, אני מרגיש את זה".


