מכבי חיפה לא עוצרת: ברק בכר הודיע על תוכנית לחיזוק

המאמן הצהיר אחרי ה-0:4 על עירוני קריית שמונה: "ננסה להתחזק עד סוף החלון. אם לא, נתרכז במה שיש והוא מספיק טוב. אנחנו מודעים לבעיות וננסה לפתור אותן"

ברק בכר ודוד מרטן | צילום: קובי אליהו

מאמן מכבי חיפה ברק בכר התייחס לניצחון 0:4 על עירוני קריית שמונה וליכולת של הקבוצה, כשבמוקד הדברים שלו עמדה הופעת הבכורה של פדרו ברז'או, שהגיע הקיץ למועדון והרשים במשחקו הראשון.

"חשוב לנצח ולקבל ביטחון. יש מה לשפר, צריכים להחזיר את האמון של הקהל בקבוצה. זה יקרה דרך ניצחונות ויכולת טובה", אמר בכר. "קשה להגדיר את המשחק הזה, ניצחנו 0:4 ויש מה לשפר. ניצחון שני ברציפות, בשבת רוצים לנצח שוב ולצאת לפגרה בצורה טובה".

ברק בכר | צילום: יעקב שחר וליאור רפאלוב

על פדרו ברזאו, שסיפק הופעה מרשימה בבכורה שלו עם שער ובישול, אמר המאמן: "פדרו ברזאו הוסיף לנו איכות שחסרה, הוסיף המון. זה המשחק הראשון, הוא בא בכושר. היה לי קל לזרוק אותו למים כי הוא שיחק לא מעט השנה".

בכר התייחס גם לאפשרות שמכבי חיפה תתחזק עד לסיום חלון ההעברות: "ננסה להתחזק עד סוף החלון. אם לא, נתרכז במה שיש והוא מספיק טוב. אנחנו מודעים לבעיות וננסה לפתור אותן".

למרות הביקורת וההפסד למכבי ת"א, הירוקים כבר עם 9 נקודות מתוך 12 אפשריות, במקום השני בטבלה אחרי הצהובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יעקב שחר וליאור רפאלוב | צילום: קובי אליהו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...