קפטן הפועל באר שבע, מיגל ויטור, נחת בישראל יחד עם משפחתו וייפגש עם הנהלת המועדון במטרה להמשיך לעונה נוספת. הפורטוגלי בן ה-36 הביע נכונות להמשיך למרות הפיחות במעמדו המקצועי, וזאת לאור ההערכה הרבה לה הוא זוכה מצד הבעלים אלונה ברקת, ההנהלה והמאמן רן קוז'וך.
לוויטור זכויות רבות בעשור המוצלח של האדומים, שבמהלכו זכו בארבע אליפויות ובשני גביעים, והוא נחשב לנכס משמעותי גם בחדר ההלבשה.
ל"היום" נודע כי שיקול נוסף ומשמעותי היה רצונה של המשפחה להישאר בישראל, זאת על רקע המלחמה שנמשכת כבר שלוש שנים. בנותיו, לאורה ולאונור, אוהבות את ישראל ומבחינתן היא הבית. השנה הן אף חגגו בת מצווה יחד עם חברותיהן לכיתה.
השילוב של כל הגורמים הללו, לצד רצונה של הפועל באר שבע לראות את הפורטוגלי הוותיק ממשיך לעונה נוספת, צפוי להכריע ולהשאיר את ויטור בקבוצה לפחות לעוד שנה, אלא אם יקבל בהמשך תפקיד מקצועי.
חשוב לציין כי לאלונה ברקת אין בעיה לשלם עבור ויטור מיסוי כפול, בשל מעמדו כישראלי לאחר עשר שנים בישראל, כשאף שיחק בנבחרת ישראל לאחר שקיבל תעודת זהות ישראלית.


