אחרי שבשבועות האחרונים בבית"ר ירושלים, ובעיקר בסביבתו של ברק אברמוב, קיוו להגעתו של דור פרץ לבירה, בבירה מבינים כעת שהסיכויים לכך נמוכים מאוד.
לסיפור נכנסה גם דינמו זאגרב, ובמקביל קיבל פרץ לא מעט הצעות נוספות לקראת העונה הבאה. כעת בבית"ר מכוונים לעבר מטרות ריאליות יותר עבור מרכז השדה. מבחינה מקצועית, בבית"ר היו רוצים להחתים את קשרה האחורי של קייראט, דן גלזר.
לשחקן חוזה עד ינואר בקבוצתו, ובדומה למקרה של לוקה גודראני בקיץ שעבר, גם הפעם הקבוצה צפויה לדרוש פיצוי עבור שחרורו. נכון לעכשיו, כלל לא נוצר קשר בין הצדדים. גם דן גלזר עצמו עדיין לא קיבל החלטה האם לחזור לישראל, כאשר סוגיות המס הן חלק מהשיקולים שלו.
במקביל, בבית"ר בוחנים גם אפשרויות נוספות. אלמוג כהן וצוותו בודקים באופן שוטף מועמדים זרים במטרה למצוא את השחקן המתאים. יחד עם זאת, בבית"ר מבינים שלאור מצב הזרים בסגל קיימת אפשרות שייאלצו להחתים רק שחקן ישראלי לעמדה, ולכן שמו של שי אליאס, שסיים את חוזהו בהפועל באר שבע, עדיין נמצא על הפרק.

