"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב מכבי נתניה בעונה החולפת מועמד להפועל ירושלים

המאמן ליאור זדה והמנהל המקצועי שי אהרון עומלים על בניית הסגל לעונה הבאה • עילאי אלמקייס ששיחק העונה בבני ריינה על הפרק, וכך גם מקסים פלקושצ'נקו ששוחחר ממכבי נתניה שמבוקש גם בעירוני טבריה

,עודכן
0השמעה
ליאור זדה חוגג את ההישארות של הפועל ירושלים בליגת העל. צילום: דני מרון

הפועל ירושליםסימנה את הקשרים עילאי אלמקייס ומקסים פלקושצ'נקו כמועמדים לחיזוק לקראת העונה הבאה. במועדון בוחנים את האפשרות לצרף את השניים במסגרת בניית הסגל מחדש תחת המאמן ליאור זדה והמנהל המקצועי שי אהרון.

אלמקייס, שגדל במכבי חיפה ועבר כבר בגיל נוער להופנהיים הגרמנית, שיחק בהמשך גם בליגות בהולנד ובאוסטריה. לאחר חזרתו לישראל לבש בין היתר את מדי עירוני טבריה ובעונה האחרונה שיחק במכבי ריינה, עימה ירד לליגה הלאומית.

עילאי אלמקייס,צילום: קובי אליהו

שם נוסף שנמצא ברשימות הוא פלקושצ'נקו,שסיים את חוזהו במכבי נתניהובוחן מספר אפשרויות מעבר לים. גם עירוני טבריה הביעה עניין בקשר ותנסה לשכנע אותו להצטרף לקבוצה לקראת העונה הקרובה.

בתוך כך, הפועל ירושלים נפרדה אתמול מהמגן הראל שלום ומהקשר גיא בדש שעברו להפועל פתח תקווה, ונראה כי היא צפויה לעבור מתיחת פנים משמעותית. זדה, שהגיע לקבוצה לקראת סיום העונה שעברה וסייע להבטיח את ההישארות בליגת העל, קיבל בקיץ מנדט להוביל את בניית הסגל מחדש יחד עם אהרון.

במועדון בוחנים בימים אלה גם מספר אופציות של שחקנים זרים, במקביל לניסיון לאתר חיזוק ישראלי שיסייע לקבוצה לפתוח את העונה הבאה עם סגל תחרותי יותר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מקסים פלקושצ'נקו,צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר