"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ההחלטה הדרמטית של אופ"א בנוגע למשחק של נבחרת ישראל
אירלנד תארח את הנבחרת באצטדיון ומדינה ניטרליים וללא קהל • אופ"א אישרה את בקשת ההתאחדות המקומית, אחרי שזו הבהירה כי לא תוכל לאבטח את האירוע • הקהל המקומי קרא להחרים את ההתמודדות • ההתאחדות לכדורגל בישראל: "מצפים לנצח"
אוהדי נבחרת אירלנד קוראים להחרים את ישראל. צילום: Getty Images

ההחלטה הדרמטית של אופ"א בנוגע למשחק של נבחרת ישראל

אירלנד תארח את הנבחרת באצטדיון ומדינה ניטרליים וללא קהל • אופ"א אישרה את בקשת ההתאחדות המקומית, אחרי שזו הבהירה כי לא תוכל לאבטח את האירוע • הקהל המקומי קרא להחרים את ההתמודדות • ההתאחדות לכדורגל בישראל: "מצפים לנצח"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אופ"א קיבלה אתהבקשה של נבחרת אירלנדוהיא תארח את ישראל באצטדיון ובמדינה ניטרליים וללא קהל, כך הודיעה היום (שישי) ההתאחדות המקומית. לפי הדיווחים במדינה,הונגריה היא המועמדת המובילהלקחת על עצמה את אירוח המשחק.

המפגש במסגרת ליגת האומות, שאמור להתקיים ב-4 באוקטובר, קיבל משמעות פוליטית גדולה כשאירלנד החליטה להתערב בעסקים שאינם נוגעים אליה, הכריזה על עצמה כפרו פלסטינית ומתנגדת פומבית לקיומה של ישראל וכיוצא מכך כמובן גם נבחרת הכדורגל שלנו.

מרגע ההגרלה קוראים במדינהלהחרים את ההתמודדות, אולם ההשלכות על אירלנד יהיו חמורות והיא מתכוונת לארח את המשחק, אך ביקשה מאופ"א לא לקיים אותו בדבלין. כעת, כאמור, הבקשה אושרה והנבחרת ייפגשו באצטדיון ניטרלי ללא קהל, דבר שעשוי לשחק לידיים של ישראל.

אוהדי נבחרת אירלנד מניפים דגלי פלסטין, צילום: רויטרס

"לאחר התייעצות עם בעלי עניין שונים, ההתאחדות סבורה כי אתגרים תפעוליים עלולים להשפיע על קיום המשחק במגרש הביתי, ולכן המשחק ייערך מחוץ לאצטדיון אביבה", נמסר בהודעה הרשמית. "אופ"א אישרה לארח את המשחק באצטדיון ניטרלי ובדלתיים סגורות".

ההתאחדות לכדורגל הישראלית הוציאה תגובה ראשונה בחשבון ה-X של הנבחרת: "העובדה שהמשחק לא ייערך בדבלין לא משנה את הרצון שלנו לנצח. ראו הוזהרתם", בנוסף לתיוג של ההתאחדות לכדורגל האירית ושל העמוד של נבחרת אירלנד בכדורגל.

לפני שבועיים אירחה אירלנד את קטאר למשחק ידידות והאוהדים המקומיים הפסיקו את ההתמודדות באמצעות השלכת כדורי טניס מסומנים בצבעי דגל פלסטין. המחאה המתוכננת קראה להתאחדות המקומית "להחרים את המשחק". לאירלנד לא נותר אלא להעביר את המשחק למדינה אחרת.

שחקני נבחרת אירלנד חוגגים, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...