רן קוז'וך. צילום: אלן שיבר

ירוויח 200 אלף יורו: השחקן שסיכם בהפועל באר שבע

ניב יהושע סיכם אצל הדרומיים וירוויח 200 אלף יורו נטו לעונה פלוס בונוסים • גם מרקו וולף יצטרף לקבוצה של רן קוזו'וך • מכבי פ"ת תקבל תמורתם חמישה מיליון שקלים

הקשר הצעיר ניב יהושע והשוער מרקו וולף סיכמו את תנאיהם במועדון הדרומי וצפויים להצטרף לסגל של המאמן רן קוז'וך, כך נודע ל"היום". 

על פי פרטי העסקה, יהושע צפוי להשתכר כ-200 אלף יורו נטו לעונה, בנוסף למענקים ובונוסים המבוססים על הישגים אישיים וקבוצתיים.

לאחר מגעים שנמשכו מספר שבועות, הצליחו הצדדים לצמצם את הפערים הכספיים ולהגיע להבנות מלאות לקראת חתימה רשמית.

במקביל, גם וולף צפוי לעשות את הדרך מבירת המושבות לבירת הנגב. השוער, שהציג יכולת יציבה במדי מכבי פתח תקווה, סומן על ידי הצוות המקצועי כמועמד לחיזוק עמדת השוער ויצטרף לסגל במטרה להגדיל את התחרות על אפודת ההרכב. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...