"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במיליון יורו: הפועל באר שבע קרובה להחתמת שני שחקני רכש

האלופה מתקדמת במגעים עם מכבי פתח תקווה בנוגע לרכישת מרקו וולף וניב יהושע • בנוגע לקשר מדובר על רכישת כ-50% אחוזים מכרטיסו תמורת כמיליון יורו

,עודכן
0השמעה
ניב יהושע ומרקו וולף

הפועל באר שבעממשיכה בבניית הסגל לעונה הבאה ואחרי שהחתימה את איתי רוטמן היא קרובה לסיכום על רכישת מרקו וולף וניב יהושע ממכבי פתח תקווה.הצדדים נמצאים במו"מ מתקדםואופטימיים שבתחילת השבוע הבא העסקה תושלם רשמית.

בנוגע ליהושע, מדובר על רכישת כ-50% מכרטיסו תמורת סכום של כמיליון יורו. אם בסופו של דבר יוחלט להגדיל את האחוזים הרי שגם סכום ההעברה יגדל בהתאם. הקשר בן ה-21 יזכה לשדרוג כלכלי ואחרי עונה מוצלחת בלאומית הוא צפוי לקפוץ לסגל של האלופה הנכנסת.

המקרה של וולף אמור להיות קל יותר כשגם המלאבסים מעוניינים למכור אותו. השוער היהודי-ארגנטינאי בן ה-29 הגיע למכבי פ"ת בקיץ 2021 ומאז ביסס את מעמדו כשוער הפותח שלה. יחד עם יהושע הוא היה מהשחקנים המשמעותיים בעלייה של הקבוצה.

מרקו וולף,צילום: אלן שיבר

הפועל ב"ש זכתה בעונה החולפת באליפות השישית בתולדותיה ולמרות שפספסה את ההזדמנות להשלים דאבל היא יצאה מרוצה מאוד. המאמן רן קוז'וך זכה להארכת החוזה שלו עד 2028 וכעת הוא ינסה להבטיח קמפיין אירופי לקראת העונה הבאה.

רן קוז'וך,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר