הפציעה של ענאן חלאילי לא חמורה ולא צפויה למנוע את המעבר האפשרי שלו לנאפולי, כך נודע ל"היום". על פי גורמים המעורים בפרטים, מדובר בפגיעה קלה שאינה אמורה להשפיע על תהליך ההתקדמות בין הצדדים, כאשר השחקן כבר עבר בדיקות באוניון סן ז'ילואז' הבלגית.
גם השינויים הפרסונליים בתוך נאפולי, כולל פיטוריו של המאמן אנטוניו קונטה, אינם צפויים לעכב את העסקה, כאשר במועדון ממשיכים לגלות עניין בשחקן ושומרים על קשר שוטף מולו ומול נציגיו. לפי אותם גורמים, המגעים בין הצדדים עדיין מתקיימים, והכיוון הכללי נותר חיובי.
חלאילי סיים את עונתו השנייה באוניון עם שער בניצחון 1:5 על אנדרלכט, כשהקבוצה סיימה במקום השני בטבלה מאחורי קלאב ברוז'. הקשר הישראלי היה אחד השחקנים הטובים על הדשא, אבל נאלץ לרדת ממנו במחצית השנייה בעקבות פציעה.
ירוויח באיטליה מעל מיליון יורו
תנאי שכרו של הישראלי במועדון האיטלקי כבר סוכמו ויעמדו על למעלה ממיליון יורו נטו לעונה - כמעט כפול מהסכומים שקיבל בבלגיה. יחד עם בונוסים על זכייה בתארים והצלחה באירופה, המספרים עשויים לגדול משמעותית.
מכבי חיפה מחזיקה ב-15% מכרטיסו של חלאילי וצפויה להרוויח מהעסקה יותר מארבעה מיליון יורו. מדובר בסכום שיתווסף ל-7.5 מיליון שכבר קיבלו מהבלגים בקיץ 2024. שחקן הכנף עשה התקדמות ענקית בסן ז'ילואז ובחודשים האחרונים חוזר גם על ידי בנפיקה ליסבון וניוקאסל יונייטד, אלא שנאפולי הקדימה את כולן.

