"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יעקב שחר החליט: ברק בכר יצטרך לקבל מציאות חדשה במכבי חיפה

הבעלים העניק את כל הסמכויות במועדון למנהל המקצועי ליאור רפאלוב, שיתווה את הדרך ויקבל את ההחלטות • המאמן המנוסה יצטרך להחליט האם המצב החדש מתאים לו, בזמן שבמועדון טוענים ש"אין שום כוונה להיפרד ממנו" - למרות הפיחות במעמדו

,עודכן
0השמעה
ליאור רפאלוב וברק בכר. צילום: אלן שיבר

הצוות המקצועי שלמכבי חיפהייפגש במהלך השבוע כדילשבת על התוכניות לעונה הבאה. המנהל המקצועי, ליאור רפאלוב, הוא זה שמתווה את הדרך ויקבל את ההחלטות. לאור זאת, ישנו פיחות במעמדו של המאמן ברק בכר.

רפאלוב אמור להיות זה שיחליט לגבי האנשים שיחליפו את אנשי הצוות המקצועי שעזבו, בהם גיא צרפתי וגיא וייזינגר, כאשר עוד 2-3 צפויים לעזוב. בנוסף, הוא יהיה זה שיבחר את סגל השחקנים, ובכר, שהיה המילה האחרונה עד היום באישור שחקני רכש, יצטרך לקבל מציאות חדשה.

במכבי חיפה אין כוונה לפטר את המאמן המעוטר, שהביא לקבוצה שלוש אליפויות והעפלה לליגת האלופות, אלא שנשיא המועדון יעקב שחרשם את כל הביצים בידיו של רפאלוב, שאחרי עונת כישלון קיבל לידיו את כל הסמכויות המקצועיות במועדון.

ליאור רפאלוב. קיבל את כל הסמכויות במועדון,צילום: אלן שיבר

הסיטואציה החדשה תתאים לבכר?

לאור השינוי במצב, החלה חרושת שמועות סביב עתידו של ברק בכר. בכירים במועדון טענו כי "אין כל כוונה להיפרד מברק", אך עושה רושם שגם הם יודעים שבסיטואציה שנוצרה המאמן יצטרך להחליט אם זה מתאים לו.

לאחרונה, ברק בכר התבטא לא אחת ואמר כי "יש לי חוזה ואין סיבה שלא אממש אותו". המאמן אף דיבר על התהליך שהחל עם שילוב הצעירים, ועל כך שהיה רוצה לבנות סביבם קבוצה חזקה ועוצמתית גם בעונה הבאה.

ברק בכר. לא בטוח שהסיטואציה החדשה תתאים לו,צילום: אלן שיבר

באחד הראיונות הצהיר כי "עוד יראיינו אותי כאן אחרי ניצחונות והצלחות", אך כעת קיימת השאלה האם ברק בכר יצליח לקבל את ההנחתות מלמעלה ולהיות מאמן שאין לו את המילה האחרונה.

במקרה כזה, כך אומרים במועדון, הוא יצטרך לסמוך על ההחלטות של ליאור רפאלוב, שלא בדיוק עבדו העונה. למעשה, חברי הצוות המקצועי והשחקנים שישלמו את המחיר על עונת הנפל הם תוצאה של החלטות מקצועיות שהתקבלו בקיץ שעבר על ידי המנהל המקצועי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר