"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כדי להישאר בבית"ר ירושלים: הצעד של דור מיכה

הקשר שכבר היה בדרך החוצה מוכן להפחית בשכרו כדי להמשיך בבירה • המטרה המרכזית לקיץ תהיה לצרף חלוץ זר בכיר וקשר דומיננטי

,עודכן
0השמעה

דור מיכה מעוניין להמשיך בבית״ר ירושלים גם בעונה הבאה, ואף מוכן לקצץ בשכרו כדי להישאר במועדון, כך נודע ל"היום".

הקשר הוותיק, שמסיים עונה נוספת בצהוב־שחור, רואה את עתידו בבית״ר ומקווה להגיע להבנות לקראת העונה הבאה. בירושלים נערכים לקיץ עמוס במיוחד, שיכלול שינויים בסגל וחיזוק במספר עמדות, אך בכל הנוגע למיכה, הרצון להמשיך משותף בעיקר מצד השחקן, שכבר הבהיר כי יהיה מוכן להתגמש כלכלית כדי להישאר חלק מהקבוצה גם בעונה הבאה.

במהלך העונההקבוצה כבר נערכה לעזיבה של מיכה, ואפילו צירפה את דניאל וורקו מהפועל רמת גן ואת נועם מוצ׳ה ממ.ס אשדוד. בנוסף, יחזרו מהשאלות נדב מרקוביץ׳, רוי ששון, עילאי חג׳ג׳, רביד אברג׳יל, שגיא ישראלי וליאל דרעי. חלקם צפויים לצאת להשאלות נוספות, בעוד אחרים יקבלו הזדמנות להוכיח את עצמם כבר בפתיחת האימונים.

המטרות המרכזיות של בית״ר בקיץ יהיו צירוף חלוץ זר בכיר וקשר אמצע דומיננטי שיצטרף לבוריס אינו, כאשר בשאר העמדות ינסו במועדון בעיקר להעמיק ולחזק את הסגל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עומר אצילי ודור מיכה בדמעות אחרי איבוד האליפות,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר