"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשיחה עם אוהדי מכבי חיפה: יעקב שחר עדכן לגבי משקיע

נשיא המועדון שוחח עם המנויים באירוע רשמי והודיע: "ברגע שיהיה משקיע, אעדכן אתכם" • הירוקים יגיעו בסגל דליל מאוד למשחק נגד הפועל תל אביב, אך קיבלו בשורות משמחות • מנואל בנסון המריא לחו"ל

,עודכן
0השמעה

במהלך נאום מול מנויי מכבי חיפה היום (שבת), העבירהבעלים יעקב שחרמסר בנוגע לעתיד המועדון והאפשרות לצירוף משקיע חדש. שחר הבהיר כי ברגע שתהיה התפתחות משמעותית בנושא, האוהדים יהיו הראשונים להתעדכן: “ברגע שייכנס משקיע אני אעדכן אתכם”.

שחר לא נכנס לעומק המשבר המקצועי או מצבה של הקבוצה על הדשא, אלא התמקד בעיקר בעתיד המועדון ובחשיבות שימור הקהילה הירוקה, שלדבריו מהווה את הבסיס הכלכלי של המערכת ומכניסה למועדון מיליוני שקלים מדי שנה.

“הנאמנות למועדון חשובה מהכל”, אמר, והוסיף כי במועדון “עושים הכל כדי להשתפר, ללמוד ולהתקדם”. גם מנכ״ל המועדון איציק עובדיה נשא דברים במהלך המפגש והציג מצדו סקירה על פעילות המועדון וההתנהלות לקראת העתיד.

יעקב שחר,צילום: אלן שיבר

הבעיה שנפתרה לקראת הפועל תל אביב

מכבי חיפה התמודדה עם כאב ראש משמעותי לקראת המשחק מחר (20:30) נגד הפועל תל אביב בליגת העל, כאשר ינון פיינגזיכט ונבות רטנר לא שוחררו משירותם הצבאי. לבסוף, לאחר לחץ גדול על צה"ל, השניים שוחררו ויוכלו לקחת חלק נגד האדומים.

מעבר לכך, במכבי חיפה מתמודדים גם עם לא פחות מעשרה שחקנים פצועים, מה שהוביל לסגל דליל במיוחד לקראת ההתמודדות, למרות הבשורה המשמחת על שחרורם של שני הכישרונות הצעירים.

נבות רטנר, שון גולדברג וינון פיינגזיכט,צילום: עמי שומן

בצוות המקצועי נאלצים לאלתר בפתרונות ולהיערך גם לאפשרות שחלק מהשחקנים לא יהיו זמינים עד לרגע האחרון. מנואל בנסון שנפצע אף עזב את ישראל ובוודאות לא יהיה בסגל.

כזכור,במשחק האחרון נגד הפועל פ"ת,הירוקים שיתפו לא מעט שחקני נוער, מה שעשוי לקרות גם במשחק בסמי עופר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מנואל בנסון,צילום: קובי אליהו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר