יעקב בוזגלו . צילום: צילום מסך

עשרה חודשים אחרי שעזב את ישראל: יעקב בוזגלו בהצהרה דרמטית

כדורגלן העבר, כוכב "הבוזגלוס" ואביהם של מאור, אלמוג, אסי ואוהד בוזגלו, הודיע כי יחזור בקרוב לישראל, כמעט שנה לאחר שהוא ואשתו חני ירדו מהארץ ועברו לגיאורגיה • "זה מתבשל אצלנו בלב כבר תקופה. חשבתם שאתם מכירים את יעקב בוזגלו? תחשבו שוב"

[object Object]

כעשרה חודשים אחרי הצעד הדרמטי וההחלטה שלו ושל אשתו, חני, לרדת מהארץ ולעזוב את ישראל בדרך למעבר מפתיע לגיאורגיה, יעקב בוזגלו סיפק הצהרה דרמטית לא פחות בפוסט מיוחד שהעלה לחשבון הפייסבוק שלו - בו הכריז על הכוונה שלו לחזור לישראל.

על פי הפוסט, שהיה ישיר וחשוף למדי, ניתן להסיק שמה שהכריע בסופו של דבר וגרם לכוכבי "הבוזגלוס" והוריהם של מאור, אלמוג, אסי ואוהד בוזגלו לקבל את ההחלטה לחזור לישראל אחרי קרוב לשנה בגיאורגיה היה הגעגוע והמרחק מהילדים והנכדים, אותם מיעטו לראות מאז עזבו את ישראל.

"הבוזגלוס". יעקב וחני בוזגלו עם בניהם, צילום: פייסבוק

"החיים חזקים מכל תכנון"

בוזגלו פתח את דבריו וכתב כך, תוך שהוא נערך ליום הולדתו ה-69, שיתקיים בשבוע הבא: "אין פוסט, אין כתבה, לא סדרה ולא סרט שיכולים באמת לסכם 69 שנים של חיים. חשבתם שאתם מכירים את יעקב בוזגלו? תחשבו שוב".

"החיים חזקים מכל תכנון. לא משנה אם אתה חכם, משכיל או פשוט אדם מן השורה, בסוף החיים הם אלה שמכתיבים את הדרך. ולפעמים אין בחירה בין טוב לרע, יש רגעים שבהם צריך לקבל החלטות קשות ומאולצות, כי הבחירה האמיתית היא בין גרוע לגרוע יותר".

יעקב בוזגלו, צילום: צילום מסך

עוד הוסיף והתייחס למשבר הכלכלי שהוביל להחלטה לעזוב את ישראל: "עברתי לא מעט בחיים, נפלתי, קמתי, נלחמתי, שילמתי מחירים, אבל אם יש דבר אחד שאני מסתכל עליו היום בגאווה אמיתית, זאת המשפחה שבנינו. הילדים, הכלות, הנכדים… זה פרי היצירה האמיתי שלנו. הרבה מעבר לפרסום, כסף, סדרות או מצלמות".

"כי בסוף, אחרי כל הרעש, מה שנשאר באמת זה הבית והאנשים שאתה אוהב. ומתבשל אצל חני ואצלי משהו בלב כבר תקופה... בעזרת השם, בקרוב נחזור לארץ. המשך יבוא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
משפחת בוזגלו המורחבת, צילום: פייסבוק
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...