"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי חיפה לשחקן בית"ר ירושלים: "בונים עליך לעונה הבאה"
הירוקים הבהירו בפני ירין לוי, המושאל לירושלמים, כי הם מתכננים "לבנות את הקישור סביבו" • השאיפה: לגרום לו לדחות לפחות בשנה את היציאה לחו"ל, כשברקע שני מועדונים מה-MLS שלא נרתעים מסעיף השחרור שלו
ברק בכר ונבות רטנר. צילום: מאור אלקסלסי

מכבי חיפה לשחקן בית"ר ירושלים: "בונים עליך לעונה הבאה"

הירוקים הבהירו בפני ירין לוי, המושאל לירושלמים, כי הם מתכננים "לבנות את הקישור סביבו" • השאיפה: לגרום לו לדחות לפחות בשנה את היציאה לחו"ל, כשברקע שני מועדונים מה-MLS שלא נרתעים מסעיף השחרור שלו

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מכבי חיפהבונה על הקשר ירין לוי לעונה הבאה. הקשר שמושאל בשנתיים האחרונותלבית"ר ירושליםקיבל מסר מהירוקים כי "הקישור ייבנה סביבו", בתקווה שיוותר על יציאה לחו"ל ויאפשר למועדון בו גדל ליהנות ממנו לפחות לשנה אחת.

ברקע, שיקגו פייר ופילדלפיה יוניון ממשיכות לעקוב אחריו וסעיף השחרור בגובה של 2.5 מיליון יורו, הוא לא משהו שמרתיע שני מועדוני MLS. חיפה תמתין לסיום העונה כדי לשמוע את התוכניות של הקשר בן ה-20 ורוצה וודאות לגבי בניית הסגל.

ירין לוי, צילום: מאור אלקסלסי

יחד עם זאת, בחיפה מבינים שהשארה של ירין לוי, אם תקרה, ממש לא מספיקה.הניצחון אמש (שבת) 0:3 על בית"ר ירושליםלא סינוור אף אחד, אלא להיפך. "משחק או שניים לא משכיחים עונה שלה", אמרו במועדון, "זה טוב לנצח, אבל לא שכחנו שיש עוד הרבה עבודה לקיץ".

בתוכניות המקצועיות, עדיין יש רצון לצרף ארבעה שחקנים זרים חדשים, קטגוריה שהמועדון מתקשה להצליח בה בשנתיים-שלוש האחרונות.

שחקני מכבי חיפה בטירוף, צילום: מאור אלקסלסי

בנושא אחר, מכת הפציעות ממשיכה להכות בסגל של ברק בכר. אמש נפגע הקשר סדריק דון בשריר הירך האחורי כבר בדקה ה-15. הוא המשיך למספר דקות והוחלף. דון עשוי להיעדר מהמשחק מול מכבי תל אביב ביום רביעי. הבלם נועם שטייפמן סובל אף הוא מרגישות בשריר האחורי, אך במקרה שלו מדובר ברגישות בלבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...