מוחמד כנעאן. צילום: לירון מולדובן

הפועל באר שבע העבירה מסר ברור למוחמד כנעאן

הדרומיים לא אהבו את הגישה של הקשר, אבל הכוונה והרצון הם כן לשלב אותו במשחקים שנותרו: "הכול תלוי בו ובכשירות שלו" • שני שחקנים משמעותיים בסכנת הרחקה ממשחק העונה - אבל רן קוז'וך לא צפוי לבצע רוטציות

מאמן הפועל באר שבע, רן קוז'וך, צפוי להכליל את מוחמד כנעאן בסגל לקראת המשחק מחר (שבת, 20:30) מול הפועל פתח תקווה. השאלה שנותרה פתוחה היא האם הקשר הפציע יקבל דקות כאשר במועדון טוענים: "הכול תלוי בו, בכשירות שלו וביכולת המנטלית להתמודד עם הסיטואציה".

בצוות המקצועי לא אהבו את הגישה של כנעאן, שסירב להתחמם כעשר דקות לסיום המשחק מול הפועל תל אביב, וציינו שבשלב הזה של העונה "שחקנים שעולים מהספסל יכולים להיות אלה שמכריעים מי תזכה באליפות".

כנעאן שהגיע כרכש נוצץ ממ.ס אשדוד נפצע בברך בתחילת העונה, התקשה לעמוד בעומסים מבחינה פיזיולוגית וגם כשחזר ונכנס לעניינים בהדרגה הוא נפצע שוב. הכוונה והרצון של הפועל ב"ש הם כן לתת לו לשחק במשחקים שנותרו עד לסיום העונה.

מוחמד כנעאן חוגג, צילום: מאור אלקסלסי

בנושא אחר, הדרומיים יתארחו אצל המלאבסים אבל כבר חושבים על משחק העונה מול בית"ר ירושלים. ג'יבריל דיופ ואור בלוריאן שצפויים לפתוח במרכז ההגנה צריכים להיזהר מספיגת כרטיס צהוב שימנע מהם לשחק באצטדיון טדי באמצע השבוע.

לחלק הקדמי יחזור מוחמד אבו רומי, שחוזר מהרחקה וצפוי לפתוח. נכון לשלב זה קרוב ל-5,000 כרטיסים נמכרו למשחק במושבה, כשבמועדון מקווים שכל היציע המזרחי יאוכלס בקהל אדום עם כ-5,200, אבל ההערכה היא שלא כל הכרטיסים יימכרו.

אוהדי הפועל באר שבע, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...