"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ההתלבטות במכבי חיפה לגבי עתידו של אחד מכוכבי הקבצה
ליאור רפאלוב מעוניין לצרף בקיץ קשר זר ולבנות על נבות רטנר ואיתן אזולאי - מה שעלול לפגוע בעלי מוחמד • בהנהלה ובין שאר חברי הצוות רוצים לתת ליכולת של הקשר לקבוע את מעמדו
ברק בכר וגיא צרפתי. צילום: אלן שיבר

ההתלבטות במכבי חיפה לגבי עתידו של אחד מכוכבי הקבצה

ליאור רפאלוב מעוניין לצרף בקיץ קשר זר ולבנות על נבות רטנר ואיתן אזולאי - מה שעלול לפגוע בעלי מוחמד • בהנהלה ובין שאר חברי הצוות רוצים לתת ליכולת של הקשר לקבוע את מעמדו

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חילוקי דעותבמכבי חיפהלגבי מעמדו של הקשר עלי מוחמד בעונה הבאה. המנהל המקצועי ליאור רפאלוב נוטה לצרף קשר זר נוסף במשבצת של השחקן, לשלב ליותר דקות את נבות רטנר ולהשאיר את איתן אזולאי, מה שיהפוך את הניז'רי לשחקן הרביעי בהיררכיה.

מצד שני, בהנהלה ובין שאר חברי הצוות המקצועי יש הטוענים כי "מדובר בנכס שקשה לוותר עליו", ולכן צריך לתת ליכולתו המקצועית לקבוע לאן הדברים ילכו, בלי קשר לזהות השחקנים שיהיו בסגל. עוד הוסבר כי למוחמד חוזה לעונה הבאה ואין טעם להכניס גם אותו לרשימה ארוכה מאוד של שחקנים שיש צורך למצוא עבורם קבוצה.

הקשר בן ה-30 מתמודד כעת עם פציעה בשריר הארבע ראשי ואין כוונה למהר להחזירו, שכן זו פציעה שנייה ברציפות באותו המקום תוך פחות מחצי שנה. בנוסף, עלי מוחמד התמודד העונה עם לא מעט עניינים אישיים ולמרות זאת, היה מהבולטים מבחינה מקצועית, גם כאשר גוני נאור החל את העונה כשחקן הרבה לפניו. שכרו בעונה הבאה עומד על כ-300 אלף דולר, כאשר יתרון נוסף הוא שמדובר בשחקן שאיננו נחשב לזר.

עלי מוחמד ואדריאן אוגריסה, צילום: מאור אלקסלסי

הפציעות מתרבות

בנושא אחר, אמש (רביעי) בהפסד 1:0 להפועל באר שבע נוספו לרשימת הפצועים הארוכה של הקבוצה עוד שני שחקנים.הבלם אלעד אמיר נפגע בברכוובמועדון הבינו מבדיקה ראשונה כי הוא סיים את העונה. החשש הוא מפציעה ברצועה הצולבת, אך רופא הקבוצה, ד"ר בצלאל פסקין, בדק אותו אמש וניסה לגלות אופטימיות זהירה עד בדיקת ה-MRI.

הקשר מנואל בנסון נפצע בשריר הירך האחורי ועשוי להיעדר מול בית"ר ירושלים בשבת הקרובה. המאמן ברק בכר יחזור לקווים וצפוי לערוך רוטציה בהרכב, שכן זה יהיה המשחק השלישי תוך שבוע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...