בהתאחדות לכדורגל עובדים מסביב לשעון כדי לקבל מפיקוד העורף את האישור להכניס קהל כבר מחר (חמישי) לחצי הגמר הראשון בגביע המדינה, בין בני יהודה להפועל באר שבע. בהנחה שהפסקת האש תישמר ותל אביב היא עיר "ירוקה", הרי שלא צפויה בעיה להכניס קהל למגרש מבחינה בטיחותית-ביטחונית.
הבעיה הגדולה שמולה ניצבת ההתאחדות לכדורגל, היא גיוס סדרנים מהיום למחר למשחק שייערך בעוד 24 שעות. גם אם הפסקת האש תישמר, היא עדיין נפיצה, ולכן גם אם פיקוד העורף יגביל את הכניסה למספר של אלפי צופים - מישהו צריך לאבטח אותם. כרגע אין מספיק מאבטחים, שכן רובם היו ללא עבודה בחודש וחצי האחרונים.
משחק בעייתי נוסף הוא הדרבי הירושלמי ביום שבת. עוד לפני המלחמה נמכרו לדרבי הזה מעל ל-11 אלף כרטיסים והיה ברור שהוא בדרך להיות סולד-אאוט. כעת, במידה שייערך ללא קהל, תצטרך הפועל ירושלים להחזיר את הכסף לאוהדים שכבר רכשו כרטיסים.
במידה שפיקוד העורף יאפשר מכירת כרטיסים, אין בעיה למכור בתוך 48 שעות נוספות אלפי כרטיסים עד לשעת המשחק בצאת השבת ב-20:30. רק שגם כאן, הבעיה היא לוגיסטית: מאיפה יגיעו מאות המאבטחים שאמורים לשמור על הסדר - ולא רק בשל האיום הביטחוני שעדיין מרחף באוויר.
הבעיה הזו קיימת כמובן גם בשאר משחקי המחזור, כולל המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע, אלא שבשאר המשחקים כלל לא נפתחה מכירת כרטיסים בעקבות פרוץ המלחמה. במידת הצורך יוצבו קופאים במגרשים השונים ותתאפשר רכישת כרטיסים באצטדיונים עצמם.

