נועה קירל ודניאל פרץ. צילום: אינסטגרם

עם כל המשפחה: המסע של נועה קירל - למען דניאל פרץ

הזמרת המצליחה הגיעה ביחד עם הוריה לניצחון ההירואי של סאות'המפטון על ארסנל ברבע גמר הגביע האנגלי, ושלחה לבעלה השוער מסר ברור בסיום: "אמאל'ה איזה אושר, תעשה לי ילד"

אחרי הופעה אדירה נוספת, שוער נבחרת ישראל דניאל פרץ הצליח להוביל את סאות'המפטון לחצי גמר הגביע האנגלי והוא וקבוצתו יגיעו לאצטדיון וומבלי, אחרי ש"הקדושים" שלו השלימו סנסציית ענק וגברו 1:2 על מוליכת הפרמיירליג ארסנל ברבע הגמר, כאשר גם לנועה קירל יש חלק בניצחון...

קירל הגיעה ביחד עם הוריה למשחק באצטדיון סנט מרי הביתי של סאות'המפטון לצפות בבעלה הטרי שהמשיך לככב ולהוביל את קבוצתו למשחק 15 ברציפות ללא הפסד בכל המסגרות בדרך להעפלה מרשימה במיוחד לחצי גמר הגביע האנגלי, כאשר לאחר הניצחון אף יצאה בהצהרה מפתיעה במיוחד.

הזמרת ומשפחתה עשו את הדרך המורכבת ללונדון בזמן המלחמה, כשהצליחו להשיג כרטיסים לאחת הטיסות הבודדות שיצאו מישראל בימים האחרונים.

דניאל פרץ ונועה קירל באצטדיון סנט מרי, צילום: אינסטגרם

אז האם נועה קירל ודניאל פרץ בדרך להפוך להורים? אם דניאל פרץ ייקח ברצינות את "הדרישה" של קירל ממנו לאחר הניצחון היוקרתי, יכול מאוד להיות, כאשר בסטורי עם שריקת הסיום (ולאחר מכן גם בפוסט), כתבה קירל כך: "אמאל'ה איזה אושר, תעשה לי ילד".

עוד קודם לכן, במהלך המשחק, קירל חשפה תמונות עם אמה, קירל ועם אביה, אמיר קירל, וכתבה: "יש היום רבע גמר גביע לדניאל וזה מרגש ברמות. אווירה משוגעת. כן, כן, אמיר קירל גם כאן ואני מאוד מפחדת כי הוא מאוד אמוציונלי במשחקים של דניאל, בהצלחה לכולם".

נועה קירל ואמה, אילנה, באצטדיון סנט מרי,

עוד הוסיפה על בעלה הטרי: "בעלי הגאווה שלי, אני גאה בך! אין טירוף כזה". במקביל, גם פרץ עצמו שיתף את הפוסט של אשתו בסטורי שלו וכתב: "הכוח שלי", בצירוף אימוג'י לב אדום, כאשר על הניצחון כתב: "יסססססס הנה אנחנו באים וומבלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הסטורי של נועה קירל, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...