הפגיעה באצטדיון בקריית שמונה מטיל חיזבאללה. צילום: אייל מרגולין - ג׳יני

האצטדיון בקריית שמונה נפגע שוב מטיל חיזבאללה - בזמן השיפוץ

תסכול בעיר הצפונית: הטיל פגע סמוך לפגיעה הקודמת במקום ששופץ • הערכה: לארגון הטרור יש תצפית על המקום • בכל אופן המועדון לא יחזור העונה לשחק העונה בצפון, ויש ספק גם לתחילת השנה הבאה

האצטדיון בקריית שמונה נפגע שוב מירי טיל של חיזבאללה, דווקא בזמן שעבודות השיפוץ במקום עדיין נמשכות. הפגיעה הנוכחית אירעה בסמוך לנקודת הפגיעה הקודמת, באזור שכבר עבר תיקון - מה שמגביר את תחושת התסכול בעיר הצפונית.

בקריית שמונה מעריכים כי ייתכן שלארגון הטרור יש יכולת תצפית על האזור, לנוכח הדיוק בפגיעות החוזרות באותו מתחם. בכל מקרה, במועדון מבינים כי הקבוצה לא תחזור לשחק העונה בצפון, וקיים ספק משמעותי גם לגבי פתיחת העונה הבאה באצטדיון הביתי.

הפגיעה באצטדיון בקריית שמונה מטיל חיזבאללה, צילום: הפגיעה באצטדיון בקריית שמונה מטיל חיזבאללה
הפגיעה באצטדיון בקריית שמונה מטיל חיזבאללה, צילום: פרטי

כזכור, מאז 7 באוקטובר האצטדיון ספג יותר מפגיעה אחת והקבוצה נאלצה לנדוד לארח בנתניה. אחרי מאבק ארוך, הגיע התקציב המיוחל מהמדינה והחל שיפוץ נרחב שבסופו הקבוצה הייתה אמורה לשוב לארח בצפון - עוד העונה. 

באחת התוכניות אף הייתה קיימת אפשרות לגג ביציע המזרחי, אלא שקירוי היציע יארך כמה חודשים, ולא יוכל להיות מושלם עד תחילת עונת 2026/27.

כפי שנחשף ב"היום" הקבוצה הצפונית, שנמצאת על קו העימות, העבירה כ-12 שחקנים ואנשי צוות לבית מלון בנתניה והדבר עולה למעלה מ-50 אלף שקלים מידי שבוע. במועדון היו חסרי אונים לאור ההבנה שהמצב הביטחוני המורכב בצפון ימשך עוד שבועות ארוכים ושהות השחקנים במלון תעלה כמה מאות אלפי שקלים. כעת, כאשר הנושא הוצף כאן, משרד הספורט צפוי לפצות את קרית שמונה בסכום של כ-150 אלף שקלים.

אצטדיון הכדורגל העירוני קריית שמונה, צילום: אייל מרגולין - ג׳יני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
היציע הבעייתי בקריית שמונה, צילום: אייל מרגולין - ג׳יני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...