"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

מאור בוזגלו גוזר קופון בג'וב חדש ונוצץ

אחרי שרכש את הלאונג'-בר האסייתי JOME, כדורגלן העבר וכוכב "הבוזגלוס" לא עוצר לרגע והצטרף לנבחרת הפרזנטורים של Wolt לשנה הקרובה לצד שמות כמו קורין גדעון, שלקה מ"האח הגדול", לירן כוהנר וקובי אדרי

,עודכן
0השמעה
מאור בוזגלו. צילום: אור גפן

אחרי שרכש את הלאונג'-בר האסייתי JOMEבתל אביב, כדורגלן העבר וכוכב "הבוזגלוס", מאור בוזגלו, לא עוצר לרגע וקוטף ג'וב חדש לאחר שהצטרף לנבחרת הפרזנטורים של ענקית משלוחי המזון Wolt באירוע השקה חגיגי.

בוזגלו אמנם הכריז כי העונה הבאה והעשירית של "הבוזגלוס", שמצולמת בימים אלה,תהיה גם האחרונהשל תוכנית הדוקו-ריאליטי המשפחתית, כאשר סביר להניח שהחלטתם של הוריו, יעקב וחני בוזגלו, לעזוב את ישראל ולהעביר את חייהם לגיאורגיה, השפיעה על ההחלטה, אך בכל זאת, הוא אישית לא עוצר לרגע.

מאור בוזגלו מצטרף לנבחרת של Wolt,

כעת, אחרי שבמהלך הקריירה המפוארת שלו ככדורגלן שיחק במכבי תל אביב, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב, הפועל באר שבע, הפועל פתח תקווה ובני סכנין, בנוסף גם לסטנדרד ליאז' הבלגית ו-23 הופעות בנבחרת ישראל, בוזגלו מצטרף לקבוצה, או יותר נכון לנבחרת חדשה...

במסגרת ההשקה, שנערכה ברוח חג הפורים המתקרב, בוזגלו ושאר חבריו החדשים לנבחרת הפרזנטורים המתגבשת הזמינו תחפושות באמצעות האפליקציה, כאשר בוזגלו, שמזוהה פרט להיותו כדורגלן עבר גם כאייקון אופנה, הצליח להפגין את חוש הסטייל הייחודי שלו גם הפעם עם שלייקס ופפיון משובץ.

מאור בוזגלו וחברי נבחרת הפרזנטורים החדשה של Wolt,צילום: אור גפן, יח"צ

אגב, מי שיככבו בנבחרת הפרזנטורים של Wolt לצידו של בוזגלו הם קורין גדעון, שלי אלמקייס, הלא היא "שלקה" מהעונה האחרונה של "האח הגדול", לירן כוהנר, קובי עדרי, אלעד תורג'מן, אליטה אופק, עומר לוי, משה כורסיה ודור עזאמי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מאור בוזגלו וקובי אדרי,צילום: אור גפן, יח"צ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר