נתן לו מילה: ההבטחה של ברק אברמוב לברק יצחקי

למאמן בית"ר ירושלים אין חוזה לעונה הבאה, אבל הבעלים נתן לו הבטחה כי שכרו ישודרג ב-25% • סיפוק גדול במועדון אחרי ה-2:8 על מכבי נתניה

ברק יצחקי וברק אברמוב. צילום: אלן שיבר

למאמן בית''ר ירושלים ברק יצחקי אין חוזה חתום לעונה הבאה, אבל יש לו הבטחה בעל פה מהבעלים ברק אברמוב שימשיך בתפקידו ואת התהליך שעוברת הקבוצה מהבירה.

אברמוב והמנהל המקצועי אלמוג כהן עובדים יחד עם יצחקי בשיתוף פעולה מלא, ועצם העובדה שהצהובים־שחורים נמצאים במאבק אליפות זו הצלחה גדולה. תחת יצחקי בית''ר שיחקה לאורך רוב שלבי העונה כדורגל יפה ומהנה, כמו אתמול (שלישי) בניצחון הענק על נתניה, שגרם לאצטדיון טדי להיות מלא ברוב המשחקים ולאברמוב להרוויח הכנסות גבוהות מקהל.

אצל אברמוב חוזה הוא לא העיקר. המילה שלו ליצחקי שווה יותר מאשר הנייר החתום שמופקד בבקרה, כך מעידים בסביבתו של הבעלים. בנוסף, שכרו של המאמן צפוי לגדול בכ־%25 (כיום הוא מקבל כ־50 אלף שקלים בחודש) ונראה שרק תרחיש הזוי של פיצוץ כזה או אחר יוביל לכך שיצחקי לא יאמן גם בעונה הבאה את בית''ר ירושלים.

בבית"ר שוררת תחושת סיפוק גדולה אחרי הניצחון אתמול. בצוות המקצועי מרוצים בעיקר משבירת מחסום הכיבושים, ובמרכז החגיגה עמד חלוץ הרכש הקולומביאני חסונד גונסאלס, שכבש בעקב והוסיף בישול מרשים לבוריס אינו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברק אברמוב וברק יצחקי, צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
כפתור מעקב Google News

כדאי להכיר