הפועל באר שבע סיפקה הערב (שני) הצהרת כוונות עצומה, כשגברה 1:2 על בית"ר ירושלים במשחק העונה - ופתחה עליה פער של 4 נקודות בפסגת ליגת העל.
הגיבור הגדול של הערב היה הבלם אור בלוריאן, שכבש את שער הניצחון עם נגיחה אדירה בדקה ה-65 לרשת של יהונתן עוזר. בסיום, הוא אישר את מעברו הצפוי בקיץ ל-MLS.
"לא סוד שסיכמתי את התנאים בקנזס סיטי לקיץ. מקווה שזה ייסגר בקרוב בעזרת השם, אבל זה לא סגור ב-100% ואני כרגע פה מחויב לקבוצה. מקווה לעזוב עם דאבל, כמה שיותר יותר טוב".
"אי אפשר להספיד את מכבי ת"א"
למרות הניצחון, הוא לא הספיד אף מתחרה, ואף הוסיף קבוצה נוספת למאבק האליפות: "יש עוד זמן, הליגה עוד ארוכה. יש פלייאוף, משחקים נגד מכבי, חיפה, הפועל, בית"ר. את מכבי ת"א אי אפשר להספיד לעולם, גם הפועל ת"א בתמונה, היא קרובה מאוד, יש עוד המון משחקים. נשחק נגד כולן, זה יהיה קרב עד הסוף".
על שער הניצחון אמר: "התחושות אדירות. היה משחק קשוח, משחק צמרת מה שנקרא, אני שמח שניצחנו. אין מרגש כמו שער ניצחון, זה קרה יחסית מהר אחרי הגול שלהם, והייתי באזור בגול שלהם, אז אני שמח שכבשתי ועזרתי. דיברנו על להיות אינטנסיביים ולנצח מאבקים כי ידענו שבית"ר מאוד אגרסיבית, בסוף זה גם הכריע את המשחק”.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
