"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ההשוואה המדהימה של דניאל פרץ - והמחמאה: "זה החוסן שדיברנו עליו"
השוער הישראלי שמר על רשת נקייה בפעם השלישית בארבעת המשחקים האחרונים ב-0:1 על ווטפורד • בכך, הוא השתווה לשוער אותו החליף במדי הקדושים, גאווין בזונו • מאמן סאות'המפטון, טונדה אקרט, לא חסך במחמאות: "עשינו צעד ענק קדימה"
דניאל פרץ. צילום: Getty Images

ההשוואה המדהימה של דניאל פרץ - והמחמאה: "זה החוסן שדיברנו עליו"

השוער הישראלי שמר על רשת נקייה בפעם השלישית בארבעת המשחקים האחרונים ב-0:1 על ווטפורד • בכך, הוא השתווה לשוער אותו החליף במדי הקדושים, גאווין בזונו • מאמן סאות'המפטון, טונדה אקרט, לא חסך במחמאות: "עשינו צעד ענק קדימה"

נמרוד בורודה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אי אפשר להתעלם מכך שמאז הגעת דניאל פרץ לסאות'הפטון - היא התייצבה לחלוטין, ולאט לאט מפלסת את דרכה אל הצמרת. היום (שבת), הישראלי שמר שוב הפעם על רשת נקייה, בדרך ל-0:1 על ווטפורד.

בארבעת משחקי הליגה האחרונים, הקדושים רשמו שלושה ניצחונות ותוצאת תיקו אחת - וספגו שער אחד בלבד. בכך, השוער הישראלי סחט השוואה מדהימה לשוער אותו החליף בין הקורות של סאות'המפטון, גאווין בזונו.

ב-19 משחקים בהם פתח ב-11 העונה, השוער האירי שמר 3 פעמים על רשת נקייה, כשלעומתו, דניאל פרץ עשה זאת ב-6 משחקים בלבד. אוהד מקומי שפרסם את הנתון לא הסתיר את שביעות רצונו והוסיף: "איזה ניצחון".

גאווין בזונו. דניאל פרץ החליף אותו ועשה שינוי משמעותי, צילום: Getty Images

בסיום ההתמודדות, מאמן סאות'המפטון טונדה אקרט החמיא לחניכיו, ובמיוחד לשוער הישראלי ולחוליית ההגנה: "אני חושב שזה החוסן שדיברנו עליו. עשינו צעד ענק קדימה - ספגנו רק שער אחד במשחק חוץ, ובשאר המשחקים שמרנו ארבע פעמים על שער נקי. זה מאוד חשוב להתקדמות שלנו".

בעקבות הניצחון, הקדושים טיפסו למקום ה-14, כשהם רחוקים ארבע נקודות בלבד מהמקום ה-6 שמוביל בסיום העונה לפלייאוף על העליה לפרמייר ליג. הניצחון היה משמעותי במיוחד, מכיוון שווטפורד היא מתחרה ישירה שלהם, כשהיא מחזיקה במאזנה 44 נק' ונמצאת במקום ה-11.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...