מכבי חיפה מתקרבת לרכש אחרי סדריק דון: "הוא כבר באמצע הדרך"

העיתונאי האוקראיני מיכאיל ספיבקובסקי טוען: "ברוניניו בדרך לישראל, אולי לא עם רגל אחת, אבל זה קרוב" • וגם: מה הקשר לסדריק דון?

סדריק דון. הגיע לעודד את קבוצתו החדשה. צילום: אלן שיבר

אחרי סדריק דון: מסתמן שמכבי חיפה בדרך לעוד החתמה. על פי העיתונאי האוקראיני מיכאיל ספיבקובסקי, "ברוניניו באמצע הדרך להשלמת המעבר לישראל", כך דיווח אתמול (ראשון).

עוד חשף האוקראיני: "ההצעה לקרפטי, ממה שאני יודע, הגיעה מסוכנות 'פרו סטאר', וזה סיפור מעניין כי דווקא מאותה הסוכנות צורף סדריק דון - שחקן אפריקני שקרפטי שקלה לצרף בעבר.

"השאלה היא: האם מכבי חיפה תצליח להחתים את שני השחקנים האלה? נכון לעכשיו, נראה שהמנהל הספורטיבי ליאור רפאלוב סומך על כך".

ברוניניו, צילום: Getty images

כפי שפורסם ב"היום", צירופו של דון לא יסגור את הגולל על חלון ההעברות של ינואר והירוקים עדיין מנסים לצרף את הברזילאי מקרפטי לבוב. נכון לשלב זה עדיין יש פערים בין הצדדים, אולם הקשר ההתקפי בן ה-25 מפעיל לחץ על הקבוצה האוקראינית ומעוניין לעזוב, בידיעה שבכרמל הוא ירוויח שכר גבוה יותר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברוניניו , Karpaty Lviv
ברוניניו, צילום: Karpaty Lviv
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר