המפגש בין מכבי חיפה למכבי תל אביב ידוע בתור אחד המשחקים הנפיצים ביותר בכדורגל הישראלי. המתחים בין הקבוצות ובין הקהלים ידועים לכל ובסמי עופר היו מספר מקרים של אלימות קשה בין מחנות האוהדים.
לפי הודעת המשטרה, שני חשודים, אחד תושב בת ים בן 26 והשני קטין, נעצרו ונכלאו בעקבות קטטה שהייתה בין מחנות האוהדים ביציע. בהודעה נכתב: "נצפתה ביציע האוהדים קטטה והתפרעות בין אוהדים תוך שהם מסכנים את הקהל ומפרים את הסדר הציבורי.
"לאחר בקשת חברת האבטחה לסיוע, המשטרה זיהתה את האוהדים שהיו מעורבים בקטטה, בעת מעצרם תקפו את השוטרים. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט".
על פי עדויות מהמקום, אחד מאוהדי מכבי תל אביב חטף כיסא לראשו שנזרק מהכיוון של האוהדים הירוקים, ואוהדת מכבי חיפה אחת נפגעה מכוס משקה. בינתיים, רק אדם אחד פונה לקבלת טיפול רפואי בעקבות לחץ בחזה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
