"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שחקן בית"ר ירושלים חשש למעמדו, וקיבל מסר מברק יצחקי
גיבור הניצחון על הפועל פתח תקווה, דור חוגי, נלחץ מהחתמת החלוץ חאסונד גונסאלס, אבל בעקבות המסר מהמאמן הוא אמור להמשיך במועדון • המשטרה קיבלה החלטה לקראת המשחק מול מ.ס. אשדוד, בצל החשש מדוחק באצטדיון הי"א
ברק יצחקי. צילום: אלן שיבר

שחקן בית"ר ירושלים חשש למעמדו, וקיבל מסר מברק יצחקי

גיבור הניצחון על הפועל פתח תקווה, דור חוגי, נלחץ מהחתמת החלוץ חאסונד גונסאלס, אבל בעקבות המסר מהמאמן הוא אמור להמשיך במועדון • המשטרה קיבלה החלטה לקראת המשחק מול מ.ס. אשדוד, בצל החשש מדוחק באצטדיון הי"א

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בית''ר ירושליםעלתה אתמול זמנית למקום הראשון לאחרניצחון חוץ 1:3 על הפועל פתח תקווהמצמד של דור חוגי בתוספת הזמן. חוגי היה בלחץ גדול בימים האחרונים לאחרהחתמתו של החלוץ הקולומביאני חאסונד גונסאלס, אך במועדון מהבירה העבירו לו מסר כי אין כוונה לשחררו.

גם כך, עוד לפני הגעתו של גונסאלס, דקות המשחק של חוגי אינן כפי שהיה רגיל בעונה שעברה במדי הפועל חיפה. הוא חושש שהן ילכו ויתמעטו ככל שהעונה תימשך, אבל המאמן ברק יצחקי מעוניין בשני חלוצים איכותיים על הספסל והמסר שהעביר לחוגי היה כי אין הבדל משמעותי בין השחקנים בחלק הקדמי ומי שיהיה טוב גם ישחק.

בינתיים חוגי מקבל את העמדה של יצחקי. אם לא יקרה משהו יוצא דופן, הוא יסיים את העונה בבית"ר.

ג'ונבוסקו קאלו ודור חוגי חוגגים,צילום: אלן שיבר
שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם דור חוגי,צילום: אלן שיבר

המשחק מול אשדוד צפוי להישאר בי"א

בעניין אחר, משטרת אשדוד קיבלה החלטה כי המשחק בין מ.ס אשדוד לבית"ר ירושלים ביום ראשון הבא ייערך באצטדיון הי"א כמתוכנן, זאת למרות ההערכות כי אוהדי הקבוצה מהבירה יגיעו בהמוניהם וקיים חשש מלחץ ודוחק במקום.

הנהלת אשדוד ניסתה להבין האם ניתן יהיה להעתיק את המשחק במקרה כזה לאצטדיון גדול יותר דוגמת טוטו טרנר בבאר שבע, אבל מבחינה תקנונית, כמות הקהל שתוכל להיכנס למשחק, גם אם יועבר, לא תעלה על מספר הצופים שנכנסים באצטדיון הי"א באשדוד, קרי כ-7,000 בסך הכל.

קבוצה אחרת שעוקבת אחר המתרחש היא הפועל באר שבע, שבשלב זה לא מתערבת בסוגיה, אך אם בסופו של דבר הנושא יצוף, בבירת הנגב עשויים להתנגד למהלך. אגב, גם ראשי ההתאחדות לכדורגל במנהלת הליגה נגד העברת משחקים, למעט מקרים קיצוניים הקשורים בכוח עליון. לכן, על פי כל חוות הדעת, המשטרה תקיים את המשחק בשבוע הבא בעיר הנמל הדרומית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו