בית''ר ירושלים החליטה ללכת על האליפות בכל הכוח והבעלים ברק אברמוב פתח את הכיס בחלון ההעברות של ינואר. אתמול (שלישי) הודיעה הקבוצה על השאלתו של החלוץ הקולומביאני, חאסונד גונסאלס, מקבוצת אולווייז רדי הבוליביאנית והוא מצטרף להחתמתו של בוריס אינו.
אלה המספרים מאחורי העסקה: המועדון ישלם 50 אלף דולר תמורת השאלתו של גונסאלס לחצי עונה ובסיומה תהיה אופציית רכישה בגובה של 400 אלף דולר נוספים. שכרו של החלוץ עד סוף העונה יעמוד על כ-120 אלף דולר (הערכה שנעה סביב 250 אלף דולר לעונה).
אומנם לא מדובר בסכומים שהושקעו באינו, אבל הלך הרוח משקף את הרצון של אברמוב, המנהל המקצועי אלמוג כהן והמאמן ברק יצחקי לסיים את העונה עם צלחת. עד כה, אברמוב השקיע בחלון של ינואר סכום של יותר משלושה מיליון שקלים, והכוונה היא לצרף שחקן נוסף לחלק הקדמי, מה שיגדיל את ההשקעה.
כבר לפני מספר חודשים ישבו אברמוב וכהן ושוחחו בנושא הרכש שצריך להביא בינואר. המנהל המקצועי העלה רעיון לצרף שחקנים מליגות הפוכות, כך שיגיעו בכושר משחק וניתן יהיה לצרף אותם בצורה נוחה יחסית. הבעלים נתן את התקציב וכהן החל לחפש את מה שביקש יצחקי.
במועדון מציינים, כי ההשקעה הכספית בינואר היא פועל ישיר של האמון שנותן הקהל בקבוצה. הגידול בהכנסות ממכירת כרטיסים ומנויים, מאפשר לבית"ר לגדול גם מבחינה מקצועית. כעת מקווים במועדון שזה יספיק כדי לזכות במילה שיצחקי לא מוכן להגיד, אבל המעשים מדברים בעד עצמם, והיא כמובן "אליפות".

