מכבי תל אביב תציע חוזה חדש ומשודרג לקשר עידו שחר, כך נודע ל"היום". בקריית שלום מרוצים מהיכולת ומההתקדמות של שחר ומודעים לכך שהוא מסיים את חוזהו בקיץ, כך שכבר כעת הוא רשאי לנהל משא ומתן עם קבוצות אחרות בחו"ל, שכן אין בכוונתו לשחק בקבוצה אחרת בישראל.
במועדון מבינים שלשחקן יש גם שאיפות לצאת בעתיד לליגה בכירה יותר ובגיל 24, אחרי עונת שיא מבחינתו, שכבר עכשיו ניתן להגדיר כך, מדובר בהזדמנות שירצה לנצל. הצהובים מצדם ינסו לשכנע אותו לחתום על חוזה חדש ויציעו שכר גבוה יותר.
עידו שחר גדל במכבי תל אביב ויצא להשאלות במספר קבוצות, עד שקיבל הזדמנות ולקח אותה בשתי ידיים. המספרים שלו העונה חריגים לשחקן בעמדה שלו, עם 12 שערים בכל המסגרות, תשעה מהם בליגה. בנוסף, לשחר שלושה בישולים, שניים מהם בליגת העל.
השער שכבש אמש העניק לצהובים שלוש נקודות יקרות בניצחון 0:1 על בני סכנין. הדבר קרה העונה גם בניצחון על הפועל ירושלים ובנקודות שהציל במשחקים נגד מ.ס אשדוד והפועל פתח תקווה.
עלי קמארה שב לאימונים
בנושא אחר, היום, ראשון, צפוי לחזור לישראל הבלם עלי קמארה. הוא ישוב לאימונים והמאמן ז'רקו לאזטיץ' יחליט האם שלושה אימונים יספיקו מבחינתו כדי לקבל דקות בדרבי ביום רביעי.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
