דניאל פרץ הושאל לסאות'המפטון - שתוכל לרכוש אותו בקיץ
השוער יבלה את חצי העונה הקרובה בליגת המשנה באנגליה, שם יקווה להיות שוער ראשון בניגוד למה שקרה בהמבורג • הקדושים מחזיקים באופציית רכישה מבאיירן מינכן, והישראלי מכוון לעלייה לפרמייר ליג: "מטרה קשה, אך ריאלית"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
סאות'המפטוןהודיעה על צירופו שלדניאל פרץבהשאלהמבאיירןמינכן. הקבוצה מליגת המשנה באנגליה תחזיק באופציה לרכוש את שוער נבחרת ישראל בסיום העונה, כשלפי הדיווחים באירופה האופציה עומדת על8מיליון יורו. פרץ יהיה הישראלי השני בתולדות המועדון מדרום אנגליה, שלושה עשורים אחרי שאייל ברקוביץ' הפך לראשון.
פרץ הושאל בתחילת העונהלהמבורגעל מנת לצבור דקות משחק, אך תוכניות לחוד ומציאות לחוד. העולה החדשהלבונדסליגההחליטה לתת את המושכות לדניאלהויירפרננדס, השוער מעונת העלייה, ובפועל פרץ שיחק רק במסגרת הגביע הגרמני ממנו המבורג כבר הודחה.
פרץ אמר לאחר החתימה: "אני ממש שמח לעבור לסאות'המפטון, זה מועדון נהדר בליגה טובה ואני מצפה להתחיל. אני רוצה לעזור לקבוצה לחזור לפרמייר ליג, למרות שזו מטרה קשה, אני חושב שהיא ריאלית. יש עוד הרבה משחקים לפנינו".
המנהל הטכני של הקדושים יוהנס ספורס אמר: "דניאל מגיע עם יכולות מוכחות, הוא שיחק ברמה הגבוהה ביותר ואנחנו שמחים לקבל אותו כאן. הוא מוסיף איכות ועומק לסגל השוערים שלנו".
הקדושים בילו למעלה מעשורבפרמיירליג עד שירדו ליגה ב-2023, עלו ב-2024וירדו שוב בעונה שעברה. העונה הקבוצה מדורגת במקום ה-15בטבלה, שמונה נקודות מתחת למקום שמוביל לפלייאוף העלייהלפרמיירליג. מאמן הקבוצה הואטונדהאקרטהגרמני, שהוקפץ מקבוצת המילואים בעקבות פיטוריו של וויל סטיל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
