"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שדרוג משמעותי בדרך? המהלך שמתכננת הפועל באר שבע
המאמן רן קוז'וך מעוניין בהחתמת שחקן רכש שישדרג את הקבוצה כבר בחלון ההעברות הנוכחי • האופציה המועדפת: שחקן כנף מהיר • מאמצים להשאיר את אלון תורג'מן המאוכזב בקבוצה
שחקני הפועל באר שבע. חדר ההלבשה במצב מושלם. צילום: מאור אלקסלסי

שדרוג משמעותי בדרך? המהלך שמתכננת הפועל באר שבע

המאמן רן קוז'וך מעוניין בהחתמת שחקן רכש שישדרג את הקבוצה כבר בחלון ההעברות הנוכחי • האופציה המועדפת: שחקן כנף מהיר • מאמצים להשאיר את אלון תורג'מן המאוכזב בקבוצה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הפועל באר שבע מוליכה את ליגת העל מאז המחזור השני, אבל במועדון עדיין רוצים לחזק את הסגל בחלון ההעברות של ינואר בשחקן אחד משמעותי. לצד זאת,הניצחון אתמול (שבת) 0:5 על בני סכניןגורם למאמן רן קוז'וך להרבה כאבי ראש. מצד אחד, רצון להביא עוד שחקן שובר שוויון, ומצד שני השאלה הפנימית - היכן בדיוק הוא ישחק.

מול סכנין ישבו על הספסל קינגס קאנגווה (אמור לחזור להרכב במקום שי אליאס), אמיר גנאח וחמודי כנעאן (שב מפציעה). האחרון והזמבי הבקיעו, כך גם דן ביטון (צמד) ואיגור זלטאנוביץ' (7 שערים העונה), ובמועדון הודו: "חייבים להיות מדויקים כדי לא להרוס את המרקם בחדר ההלבשה. יש עומק בסגל, יש איכות, לכן צריך לפגוע בשחקן אחד שייתן משהו שעדיין אין לנו בסגל וזה קשה".

בשל זה, החיפושים מתמקדים בשחקן כנף מהיר, כזה שיביא מספרים, אבל זה מצרך נדיר שיהיה קשה מאוד למצוא באמצע העונה וגם להכניסו במהירות לעניינים בקבוצה שרצה נהדר.

קינגס קאנגווה. במשחק הבא יחזור להרכב הפותח,צילום: מאור אלקסלסי

לשמור על עומק הסגל

במועדון רוציםלהשאיר בסגל את החלוץ אלון תורג'מן, שאינו מרוצה מכמות דקות המשחק שלו. לכולם ברור כי קוז'וך הולך עד הסוף עם זלטאנוביץ', אבל כאמור, העומק חשוב למאמן המוליכה והרצון הוא לשמור על תורג'מן ואיילון אלמוג לפחות עד הקיץ.

קוז'וך חיבק את תורג'מן בסכנין ונתן לו תחושה כי יצטרך אותו בהמשך, אלא שמלך שערי הקבוצה בעונה שעברה, יודע כי בלא מעט קבוצות יוכל להיות החלוץ המוביל. גורם בבירת הנגב ציין כי "בסוף כולם רוצים לזכות בתארים וכאן יש לכל אחד הזדמנות גדולה לחתום על משהו גדול. זה שיקול שנכנס לכל שחקן אחד לראש לפני שהוא ממהר ללכת למקום אחר".

רן קוז'וך. כאב ראש חיובי,צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו