בכניסה לאצטדיון בעילוט יש גדרות שלא היו מביישות את בתי הכלא המבוצרים בישראל. יכול להיות שזה התאים לתקופה שבה המתקן הזה הוקם, אבל בעידן המודרני זה לא נותן תחושת הזמנה.
בכניסה ליציעים, היה מי שהתבדח שהגדרות הן רק הפרומו לבונקר ששחקני אחי נצרת מליגה א' מכינים לברק בכר והשחקנים שלו, אבל מהר מאוד היה ברור שמכבי חיפה באה לטיול של שבת בצהריים בדרך לסיבוב הבא בגביע המדינה.
סילבה קאני (1), דולב חזיזה (6, 16), גיא מלמד (24, 30), קאנג'י גורה (53) ושני שערים עצמיים (בשאר עודה, 26 ואיברהים חוג'יראת, 72), גרמו למוליכת ליגה א' להבין מהר מאוד שהגדרות הגבוהים סביב, הם כמו גוב אריות שאין להם דרך לצאת ממנו בשלום. חמזה מוואסי צימק (82) ל-8:1.
ביציע, חלק מאוהדי אחי נצרת לבשו על עצמם שני צעיפים - האחד של הקבוצה מנצרת והשני של הירוקים הכרמל. הצבעים זהים וכנראה גם הרגש. באהה, אוהד אחי, בא עם חולצה של אמג'ד סולימאן, הקפטן הניצחי של נצרת וצעיף של מכבי חיפה.
הוא מוציא את הנייד שברשותו ומראה את המנוי ליציע הצפוני בסמי עופר. "אנחנו אוהדים של מכבי חיפה, אבל הם באו לכאן והיום רוצים שינצחו "רק" 2:1 עם שער כבוד של עלי חטיב". לגבי שער הכבוד הרצונות של באהה עבדו לא רע, באשר לכמות השערים שאחי נצרת ספגה, פחות הלך לו. בשורה התחתונה, מכבי חיפה דילגה לסיבוב הבא, שם בוודאות יהיה לה קשה יותר.


