בצל היכולת הלא מרשימה שלה בתקופה האחרונה, מכבי תל אביב צפויה לבצע בחלון ההעברות של ינואר מספר שינויים בסגל, כאשר בראש ובראשונה, במועדון מתלבטים האם לצרף יותר מחלוץ אחד - אפשרות שנמצאת על הפרק.
האלופה מחפשת מחליף ליון ניקולאסקו, שקרע את הרצועה הצולבת וסיים את העונה, אולם בצוות המקצועי העלו גם אפשרות לצרף שני חלוצים חדשים. אחד מהם עשוי להיות זר שמסוגל לשחק גם בעמדת הכנף, במטרה לייצר תחרות עם סייד אבו פרחי.
התקציב שיועמד לרכש לא צפוי לצאת מפרופורציות. רק במקרה של צירוף שחקן שובר שוויון תישקל השקעה בכרטיס שחקן - וגם אז, הסכום לא יחצה את רף 1.5 מיליון היורו.
למרות זאת, הצהובים עדיין מעדיפים לצרף חלוץ אחד או שניים, ולא להעניק דקות משחק ליונס מלדה, שגם העונה מוצא את עצמו מחוץ לסגל של המאמן ז’רקו לאזטיץ’.
מלבד עמדת החלוץ, המנהל המקצועי בן מנספורד נוטה בשלב זה שלא לצרף קשר נוסף, אלא להמתין ולבחון כיצד כריסטיאן בליץ’ ואיסוף סיסוקו חוזרים להוביל לאחר ששבו מפציעות - זאת לצד הישראלים עידו שחר, איתמר נוי ובן לדרמן.


