נהוראי דבוש. צילום: מאור אלקסלסי

"אוהדי בני סכנין השפילו אותי, אבל אסור לי לרדת לרמה הזאת"

נהוראי דבוש שהתעמת עם האוהדים של הקבוצה מהמגזר וסימן תנועת יריקה, החליט להתנצל פומבית • "בתור שחקן כדורגל אסור לי לרדת לרמה הזאת ואין תירוצים"

[object Object]

שחקן מ.ס. אשדוד, נהוראי דבוש, התייחס היום (ראשון) בפוסט ברשתות החברתיות לעימות שהתפתח בינו לבין אוהדי בני סכנין אתמול (שבת).

בסיום העימות שהתפתח על כר הדשא, נראה דבוש עושה תנועה של יריקה לעבר היציע בו ישבו אוהדי סכנין.דבוש כתב: "אחרי שקראתי לא מעט כותרות אני מעוניין להגיב על מה שקרה אתמול בדוחא. בסיום המשחק אתמול אחד האוהדים של סכנין ירד מהיציע לכיוון הגדר והתחיל לקלל, לירוק ולאיים עליי, אחרי שבמהלך המשחק אוהדי סכנין קיללו אותי וזרקו עליי מצתים מהיציע.

"אחרי ההשפלה שעברתי ניסיתי להגיב לאותו אוהד שירק עליי בסיום. אני מצטער שפעלתי ככה כי בתור שחקן כדורגל אסור לי לרדת לרמה הזאת ואין תירוצים. אני מקווה שלא אצטרך להיות יותר בסיטואציות כאלה, אבל גם אם כן אני אדע לפעול אחרת. שבוע טוב ומבורך".

דבוש צפוי לעמוד לדין על תנועת היריקה וגם עשוי לספוג עונש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני מ.ס. אשדוד, צילום: מאור אלקלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...