המערכת החורפית שהגיעה היום (שני) לישראל הביאה איתה גשמים כבדים ברחבי הארץ ובמיוחד בגוש דן. לפי התחזית, שיא הגשם אמור היה להיות במהלך ה-2:2 בין מכבי תל אביב להפועל פתח תקווה, שנערך באצטדיון בלומפילד חסר הגג.
בעקבות מזג האוויר הבעייתי, יחד עם מחאת ארגוני האוהדים נגד המועדון, קיבלנו מספר מצומצם במיוחד של אוהדים שהגיעו ליפו. רק 10,114 צופים, מצד שני הקהלים, הגיעו לבלומפילד - מספר נמוך משמעותית ממשחק רגיל של הצהובים.
בלומפילד הוא האצטדיון החדיש ביותר בישראל שנבנה ברובו ללא גג, במיוחד באיזורים שמאחורי השערים שם יושבים האוהדים המעודדים. הערב, לצד כמות נאה של אוהדי הפועל פתח תקווה, יציע העידוד של הצהובים נותר ריק בעיקר בעקבות המחאות נגד ז'רקו לאזטיץ' וההנהלה.
ראש עיריית תל אביב, רון חולדאי, נשאל על כך ב-2018 בטוויטר וענה כי "גג יקר בשביל שני ימי גשם בשנה", אולם אותו גג הוביל אלפי אוהדים לא לצאת מהבית ולצפות באירוע ספורטיבי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
