שחקני מכבי חיפה. צילום: דני מרון

המחווה של מכבי חיפה לזכר הנרצחים בפיגוע באוסטרליה

הקבוצה תעלה הערב למשחק עם מכבי בני ריינה עם סרטים שחורים • מנכ"ל הקבוצה איציק עובדיה: "בשעה קשה זו ליבנו עם הקהילה ואחינו היהודים והישראלים באוסטרליה, אנו מרכיבים ראש ומחבקים את הקהילה האהובה כאן מהבית בישראל" • דקת דומייה בפתיחת ההתמודדות בין מכבי רעננה לקריית אתא

[object Object]

תוצאות הטבח הנוראי באוסטרליה, בו לפחות 12 יהודים נרצחו במהלך חגיגות נר ראשון של חנוכה, עדיין לא ידועות ובישראל הספורט הישראלי כבר החלו במחוות לזכרם.

במשחק שייערך הערב (ראשון) בליגת העל, בין בני ריינה למכבי חיפה, הקבוצה הירוקה תעלה עם סרטים שחורים לזכרם של חברי הקהילה היהודית באוסטרליה. 

זירת הירי בסידני, צילום: AP

מנכ"ל הקבוצה איציק עובדיה: "בשעה קשה זו ליבנו עם הקהילה ואחינו היהודים והישראלים באוסטרליה. אנו מרכיבים ראש ומחבקים את הקהילה האהובה כאן מהבית בישראל".

גם בכדורסל הישראלי לא נותרו אדישים לאירועי הבוקר. לפני פתיחת המשחק בין מכבי רעננה לעירוני קריית אתא, עמדו שחקני הקבוצות לדקת דומייה לזכר הקורבנות. אותו אירוע צפוי לקרות גם במהלך המשחק בין הפועל באר שבע להפועל תל אביב.

דקת דומייה לזכר הנרצחים בטבח באוסטרליה, צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...